Άρης : Οι νίκες χτίζουν αυτοπεποίθηση

Άρης : Οι νίκες χτίζουν αυτοπεποίθηση

Ο Σάββας Παντελίδης έχει την ευκαιρία να βάλει τις πινελιές του στον «δικό» του Άρη, υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο ξεκίνημα στον πάγκο του Άρη ο Σάββας Παντελίδης. Ανεξάρτητα από την εμφάνιση που έκανε η ομάδα στην Κρήτη και τον τρόπο με τον οποίο, ήρθαν τελικά οι δυο βαθμοί. Είναι πολύ σημαντικό για τον Έλληνα τεχνικό το γεγονός, ότι ο Άρης προέρχεται από δυο συνεχόμενες επικρατήσεις στο πρωτάθλημα και μάλιστα, εκτός έδρας.

Κάθε προπονητής που αναλαμβάνει μια ομάδα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, έχει δύσκολο έργο. Παίρνει ένα σύνολο που χτίστηκε και έμαθε να δουλεύει υπό τις οδηγίες του προηγούμενου τεχνικού. Σε αυτή την ομάδα θα πρέπει σιγά σιγά να περάσει τη δική του νοοτροπία, χωρίς να υπάρχει όμως χρόνος, καθώς κάθε εβδομάδα ο Άρης έχει να δώσει παιχνίδι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παντελίδης έχει μεν δύσκολο έργο, όμως, υπάρχουν και οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για να βάλει τις πινελιές του στον «δικό» του Άρη. Κακά τα ψέματα, ότι και να λέμε τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε. Και οι νίκες, οι συνεχόμενες νίκες, δίνουν ψυχολογία και χτίζουν αυτοπεποίθηση σε μια ομάδα.

Είναι τελείς διαφορετικός και ο τρόπος με τον οποίο γίνεται κριτική μετά από θετικά αποτελέσματα. Όλοι είναι σαφώς πιο ελαστικοί στο να συγχωρήσουν κάποια κακώς κείμενα , όταν η ομάδα έχει κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Είναι ανθρώπινο αυτό και το συναντάμε παντού στη ζωή μας και όχι μόνο στον αθλητισμό.

Ο Άρης έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η νίκη, μάλιστα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα τον φέρει, πιθανότατα, μόνο του στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας, καθώς η Ξάνθη παίζει με την ΑΕΚ και έχει δύσκολο έργο. Σε ένα γήπεδο που θα είναι κατάμεστο την Κυριακή, ο Άρης θέλει να συνεχίσει το σερί του, ενώ από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βλέπουμε όλο και περισσότερα στοιχεία από τον νέο προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ