Κακή βραδιά, μεγάλος κόσμος και τώρα ρέστα στην Τούμπα

Κακή βραδιά, μεγάλος κόσμος και τώρα ρέστα στην Τούμπα

Ο λαός του ΠΑΟΚ δικαίωσε τη φήμη του στο Λονδίνο, αλλά όχι και η ομάδα που «κρεμάστηκε» από το 7’ από την ανόητη αποβολή του Χατσερίντι και έχασε εύκολα με 4-0.

Τι να πεις και τι να γράψεις για ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στο Λονδίνο, στο οποίο ο Δικέφαλος (που ήταν το αουτσάιντερ) έμεινε με 10 παίκτες από το 7’ μετά από την ανόητη αποβολή του Χατσερίντι;

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 4-0 σε μια κακή βραδιά για όλους, θα μπορούσε να χάσει με περισσότερα γκολ και να μιλάμε για έναν ευρωπαϊκό διασυρμό (όχι ότι τα τέσσερα που έφαγε ήταν λίγα), αλλά το παράδοξο είναι πως παρότι έχει μόλις μία νίκη μετά από πέντε αγώνες στον όμιλό του, ακόμη έχει σημαντικές ελπίδες για πρόκριση στους «32» του Europa League!

Όπως έχουν έρθει τα αποτελέσματα εφόσον κερδίσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική και η Βίντι χάσει στην έδρα της από την Τσέλσι, τότε ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στους «32» της διοργάνωσης! Έτσι ο Δικέφαλος θα παίξει τα ρέστα του με τους Λευκορώσους στην Τούμπα, ελπίζοντας η Τσέλσι να κάνει το χρέος της και θα κερδίσει στην Ουγγαρία τη Βίντι.

Για το ματς με την Τσέλσι δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Το κακό είναι ότι κουράστηκαν περισσότερο και όλοι οι άλλοι παίκτες που έπαιξαν, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε το αριθμητικό μειονέκτημα από το 7’ με την ανόητη αποβολή του Χατσερίντι, ο οποίος δεν έπρεπε να αφήσει την ομάδα με 10 παίκτες. Η ενέργειά του ήταν απαράδεχτη. Άλλο να κάνει ένα τέτοιο φάουλ στο 70’ ή στο 80’ για να αποσοβήσει ένα πιθανό γκολ, και άλλο τόσο νωρίς και να καταδικάσει τους συμπαίκτες του να παίξουν με αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από 80 λεπτά.

Ήταν κρίμα και για τον φοβερό κόσμο του ΠΑΟΚ που έκανε τους Άγγλους να παραμιλάνε με την εντυπωσιακή παρουσία του! Ο Δικέφαλος έχανε με 4-0 και ο Λαός του ΠΑΟΚ φώναζε λες και η ομάδα κέρδιζε!

Γι’ αυτούς ζήλεψα που δεν ήμουν στο Λονδίνο. Ζήλεψα βλέποντας γνωστούς και φίλους να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις βόλτες στην αγγλική πρωτεύουσα και την απόβαση στο γήπεδο. Ζήλεψα που δεν ήμουν κοντά τους κι εγώ, όπως το 2011 στο επικό διπλό με την Τότεναμ. Ζήλεψα που δεν ήμουν στο Piccadilly που στήθηκε στο πρώτο μαζικό πάρτι πριν το γήπεδο, την πορεία στο μετρό και στους δρόμους, ζήλεψα που δεν ήπια λίγες μπίρες στις βρετανικές pub, ζήλεψα, ζήλεψα, ζήλεψα…

Αλλά γεροί να είμαστε, ελπίζω θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να βρεθούμε κοντά στον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, στο Άμστερνταμ ή στο Βερολίνο (ή όπου αλλού μας βγάλει ο ευρωπαϊκός δρόμος της ομάδας). Ελπίζω βέβαια να έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο και όχι μόνο στις κερκίδες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ