Κάθε ματς είναι «εύκολο» εάν το κάνεις εσύ τέτοιο

Κάθε ματς είναι «εύκολο» εάν το κάνεις εσύ τέτοιο

Καμία ομάδα δεν είναι κακή στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι προσεκτικός απέναντι στην Μπουντούτσνοστ στο ΣΕΦ για να μην έχει κάποιο πρόβλημα και να συνεχίσει στην διοργάνωση με μια ακόμα νίκη στο... σακούλι του.

Ακούγοντας το όνομα Μπουντούτσνοστ σου φαίνεται ως ένας μικρός γλωσσοδέτης. Ποια, τι, που, πως, γιατί… Τι θέλει μια ομάδα από το Μαυροβούνιο στο ΣΕΦ σε ματς Ευρωλίγκας; Αυτό το σύνολο βέβαια έχει κάμψει την αντίσταση της Μπασκόνια και της ΤΣΣΚΑ, οπότε το περίεργο όνομα της είναι μια φτηνή δικαιολογία για να την υποτιμήσεις.

Το ξέρουν καλά αυτό στον Ολυμπιακό και οφείλουν άπαντες να είναι συμφιλιωμένοι με την παραπάνω άποψη για να μην βρεθούν σε δεινή θέση το βράδυ. Θεωρώ πως είναι ευτυχής συγκυρία για το συγκρότημα του Μπλατ ότι η Μπουντούτσνοστ προέρχεται από τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Έχει ουσιαστικά ακουστεί το καμπανάκι του κινδύνου για τους Ερυθρόλευκους κάτι που θα τους κρατήσει στην τσίτα από την αρχή στο ΣΕΦ.

Κάθε παιχνίδι είναι εύκολο εάν εσύ το αναγκάσεις να δείξει έτσι. Ο Ολυμπιακός έχει μπει στο σωστό μονοπάτι και σιγά σιγά και με τις επιστροφές χτίζει για το μέλλον.

Ο Αγραβάνης μπορεί να από τα κλειδιά στην θέση των ψηλών, ο περιφερειακός που θέλει να φέρει ο Μπλατ δεν θα έρθει για μπάλωμα αλλά να προσφέρει ουσία στα γκαρντ, την ώρα που αρχίζουν και προσαρμόζονται απόλυτα και τα… ψάρια των Ερυθρόλευκων που αντιλαμβάνονται το επίπεδο στο οποίο πλέον αγωνίζονται. Οι Πειραιώτες θέλουν ακόμα νίκη για το 6-4 στην διοργάνωση, παίζοντας ουσιαστικά το πρώτο βατό παιχνίδι τους στην κανονική διάρκεια.

Αλλά είπαμε. Θα γίνει βατό, εφόσον δεν επιτρέψεις στον αντίπαλο σου να σου κάνει τη ζωή πατίνι. Μέχρι τότε, πέντε παίζουν στο παρκέ για κάθε ομάδα και πρέπει όποιος είναι μέσα να καταθέτει και την ψυχή του για να μπορεί να απολαύσει και πάλι το νέκταρ της νίκης.

ΥΓ1. Με κάτω από 10 τρίποντα της Μπουντούτσνοστ ο Ολυμπιακός θα έχει ένα εύκολο βράδυ στο ΣΕΦ. Εάν ανέβει αυτός ο αριθμός είναι σημαντικό το πως θα αντιδράσουν οι Ερυθρόλευκοι.

ΥΓ2. Πολύ ωραίο το ματς απ του Μιλουτίνοφ με τον Oμιτς. Θα πέσουν κορμιά εδώ με τον σέντερ του Ολυμπιακού πάντως να είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση, αποδεικνύοντας ότι τα επόμενα χρόνια και με αυτήν την εξέλιξη, δεν αργεί η ώρα που το Σαν Αντόνιο θα τον αγκαλιάσει.

ΥΓ3. Χαμηλής αναγνωρισιμότητας αντίπαλος και δεν περιμένω πολύ κόσμο σήμερα στο Φάληρο. Από την άλλη όσοι έρθουν να δώσουν το 100% τους από τις εξέδρες για να βοηθήσουν την ομάδα τους που αρχίζει να ορθοποδει.

ΥΓ4. Στα μεταγραφικά ακόμα δεν έχουμε εξελίξεις. Μαθαίνω ότι ο Πολ είναι κάπως αλμυρός οικονομικά. Με φοβίζει προσωπικά το γεγονός ότι είναι ανενεργός τόσο καιρό. Εγώ θα ήθελα πιο πολύ για την περιφέρεια του Ολυμπιακού τον Αρτσι Γκούντγουιν. Και ας είναι ρούκι στην Ευρώπη. Κουμπώνει καλύτερα και είναι από τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε άμυνα και επίθεση. Όχι τρελή απειλή από τα 6,75μ., αλλά καλή αίσθηση του χώρου, γρήγορος και με δυνατά πατήματα στο ντράιβ. Παίκτης που κολλάει και στα θέλω του Μπλατ και ακουμπάει στον «άσο» και με το παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ