«Οι οπαδοί του Άρη πανηγυρίζουν γυμνοί από τη μέση και… κάτω»

«Οι οπαδοί του Άρη πανηγυρίζουν γυμνοί από τη μέση και… κάτω»

Τυχεροί όσοι ζήσαμε από κοντά την μοναδική νίκη ελληνικής ομάδας μέσα στην Ισπανία, ενώ πάνω στην μετάδοση μου έφυγε απίστευτη ατάκα.

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τεράστιο διπλό που πέτυχε ο Άρης μέσα στην Μαδρίτη, απέναντι στην Ατλέτικο. Δεν ήταν μόνο η μοναδική νίκη ελληνικής ομάδας σε ισπανικό έδαφος.

Η ομαδάρα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κέρδιζε για δεύτερη φορά στη φάση των ομίλων την τότε κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια την πέταξε εκτός από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Τυχεροί όσοι ζήσαμε από κοντά αυτή τη εμπειρία. Εκείνη η βραδιά, εκείνες οι στιγμές, όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη μας. Το γκολ του Κόκε, η απάντηση της Ατλέτικο, η ανατροπή του σκορ από τον Άρη και η τρέλα με την γκολάρα του Λαζαρίδη.

Η αγωνία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Όλοι να είμαστε όρθιοι, μια αγκαλιά. Θυμάμαι μετέδιδα τότε το παιχνίδι για τον Sentra FM και από τη μια έκανα περιγραφή και από την άλλη μετρούσα από μέσα μου τα δευτερόλεπτα.

Έβλεπα απέναντι τους οπαδούς του Άρη να έχουν τρελαθεί και να έχουν βγάλει τις μπλούζες τους πανηγυρίζοντας, ενώ ήταν οι μοναδικοί που ακούγονταν στο Βιθέντε Καλντερόν.

Έχουν ξεκινήσει να μου έρχονται σωρηδόν μηνύματα στο κινητό. «Τι είπες ρε φίλε, τι ατάκα πέταξες».

Πάνω στη τρέλα μου, είχα πει ότι «Οι οπαδοί του Άρη πανηγυρίζουν γυμνοί από την μέση και …κάτω», αντί για πάνω. Φυσικά κόπηκε αμέσως από τους τεχνικούς στο ραδιόφωνο και έπαιζε για κανένα μήνα σε σποτάκι. Τώρα που το σκέφτομαι, βέβαια, δεν είχα και πολύ άδικο…

Υ.Γ Ο Γιώργος Δώνης, αν κρίνουμε από τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, υπολογίζει ιδιαίτερα το αυριανό παιχνίδι. Από την άλλη και ο Σάββας Παντελίδης θέλει να συνδυάσει και το εντός έδρας ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη με νίκη.

Υ.Γ1 Αρκετά νέα σε ότι αφορά -και την- ΠΑΕ Άρης λένε οι πληροφορίες ότι θα έχουμε τους επόμενους δυο μήνες. Από Ελλάδα και εξωτερικό.

https://www.youtube.com/watch?v=kiyuA3CiafQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ