Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα

Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα

Ο  Άρης ήταν καλά  διαβασμένος, όμως δεν «καθάρισε» το παιχνίδι στις ευκαιρίες που δημιούργησε και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Η ισοπαλία δεν ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα για το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, ήταν πιο διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε καθαρές ευκαιρίες. Δεν ήταν δίκαιο, επίσης, και για τον Μανώλη Σιώπη αυτό που έγινε στις καθυστερήσεις. Για το πέναλτι που σφυρίχτηκε και ποτέ δεν έγινε.

Οι καλύτεροι παίκτες του Άρη στο σημερινό παιχνίδι ήταν οι δυο κεντρικοί χαφ του. Βγάζω την φάση του πέναλτι. Ο Σιώπης και ο Μπάσα ήταν συγκινητικοί , «κατάπιαν»  την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Αλβανός μέσος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Άρη, θύμισε τον παίκτη που βλέπαμε στην Ιταλία.

Η κριτική γίνεται από την πλειοψηφία με βάση το τελικό αποτέλεσμα. Αν έμενε το 1-0, όλοι θα έλεγαν ότι ο Σάββας Παντελίδης το πήγε καλά τακτικά το παιχνίδι, γιατί έτσι έγινε, αυτό είναι η αλήθεια.

Ο Παναθηναϊκός είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, ο Άρης την έκλεβε και  έβγαινε στην αντεπίθεση. Εκ των υστέρων, βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός θα μπορούσε να ενισχύσει την δεξιά πλευρά της άμυνας της ομάδας του με την είσοδο του Τζανακάκη, καθώς ο Παναθηναϊκός επιτιθόταν μονόπλευρα από εκεί.

Ο Άρης έχασε πέναλτι, είδε για ακόμα μια φορά τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι  και τη τύχη να του γυρίζει την πλάτη. Η ομάδα δεν έδειξε ποδοσφαιρική αφέλεια, με εξαίρεση τη φάση στις καθυστερήσεις και το μαρκάρισμα του Σιώπη.

Που αδικεί τη συγκλονιστική του εμφάνιση, προφανώς γιατί εκεί τη στιγμή, πάνω στην ένταση του αγώνα δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά.

Υ.Γ  Αυτοί που μας έπρηξαν με το δεύτερο πέναλτι , που εξαφανίστηκαν μετά από αυτό που σφύριξε υπέρ του Παναθηναϊκού ο διαιτητής;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ