Τους πείσμωσε η ήττα από την Τσέλσι και θέλουν να κάνουν το απόλυτο

Τους πείσμωσε η ήττα από την Τσέλσι και θέλουν να κάνουν το απόλυτο

Η βαριά ήττα από την Τσέλσι αναλύθηκε διεξοδικά, τόσο μέσα στους κόλπους της ομάδας όσο και σε διοικητικό επίπεδο και το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως στον ΠΑΟΚ θέλουν να πετύχουν το απόλυτο με το κλείσιμο της χρονιάς.

Η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Τσέλσι ήταν κακή και σε συνδυασμό με τα τέσσερα τέρματα που δέθηκαν οι Ασπρόμαυροι ήταν αντικείμενο συζήτησης το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο μέσα στην ομάδα. Τόσο μεταξύ παικτών και προπονητή, όσο φυσικά και μεταξύ των Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου. Όλους τους προβλημάτισε το βαρύ σκορ, αλλά περισσότερο η κακή εικόνα της ομάδας. Το μοναδικό ελαφρυντικό ήταν η αποβολή του Χατσερίντι στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως κανείς δεν στάθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε για 83 λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις, με παίκτη λιγότερο.

Από τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας, όλοι μπήκαν στη διαδικασία της ανάλυσης του παιχνιδιού τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε, αλλά κυρίως τι πρέπει να φέρει η επόμενη μέρα για τον Δικέφαλο. Η πρώτη συζήτηση έγινε μεταξύ του πρόεδρου της ΠΑΕ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός άκουσε τον Ιβάν Σαββίδη αρκετά προβληματισμένο και στεναχωρημένο από τη βαριά ήττα. Με τον μεγαλομέτοχο να αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Αυτό που ζήτησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της και να αφήσει πίσω της αυτό το παιχνίδι και να μην επηρεαστεί, καθώς είναι μέσα σ’ όλους τους στόχους.

Ακολούθησαν αρκετές συζητήσεις μεταξύ των παικτών αλλά και του Ρουμάνου τεχνικού. Σ’ αυτές αναλύθηκαν και θέματα αγωνιστικά και τακτικά και το βασικότερο στοιχείο που επισημάνθηκε είναι ότι ο ΠΑΟΚ σε παρόμοιες καταστάσεις πρέπει να δείχνει διαφορετικά αντανακλαστικά. Επίσης η κουβέντα πήγε και στην επόμενη ημέρα καθώς ο Λουτσέσκου ήταν ανήσυχος φοβούμενος μήπως και αυτή η ήττα από την Τσέλσι επηρεάσει την ομάδα του.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν σε κάθε παιχνίδι τη νοοτροπία του νικητή ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Θέλει, με αφορμή το ματς με τη Λαμία οι παίκτες του να μπούμε δυνατά από την αρχή και να μην δώσουν κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους. Ο Λουτσέσκου, όπως και η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη θέλουν η ομάδα στα επόμενα έξι παιχνίδια μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου να πετύχουν το απόλυτο.

Οι Θεσσαλονικείς από τη Δευτέρα (3/12) και σε διάστημα 21 ημερών θα δώσουν έξι παιχνίδια και για τους τρεις θεσμούς. Αν βγάλουμε την αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων, στα υπόλοιπα πέντε θα παιχτούν, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά και ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα. Το θετικό είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίζει κάποιο αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί του, ωστόσο όλα τα ματς επιβάλλεται να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και πειθαρχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ