Οι εξτρέμ πρέπει να «ταΐσουν» τον Γκερέρο

Οι εξτρέμ πρέπει να «ταΐσουν» τον Γκερέρο

Ποντένσε και Ναουέλ θα έχουν σημαντικό ρόλο στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Ο Μαρτίνς θέλει από τους δύο εξτρέμ να «ταΐσουν» τον Γκερέρο που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την δοκιμή με τον Μιράντα.

Η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για την ομάδα του λιμανιού και οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι πειραιώτες ολοκλήρωσαν με την χθεσινή προπόνηση την προετοιμασία τους για τον σημερινό αγώνα και αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η παρουσία του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού πως ο Ισπανός επιθετικός είναι σε θέση να ξεκινήσει τον αγώνα όπως επίσης είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Σε ότι αφορά λοιπόν τον Γκερέρο, είναι σημαντικό για τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς που θα έχει στην διάθεση του τον Ισπανό σέντερ φορ.

Κι αυτό που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να εκμεταλλευτεί η ομάδα του τον Γκερέρο και γι’ αυτό τον λόγο έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στους δύο εξτρέμ. Ποντένσε και Ναουέλ θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς ζήτησε από τους δύο  εξτρέμ να «ταΐσουν» τον συμπαίκτη τους. Αυτό σημαίνει πως ο 48χρονος τεχνικός θέλει να δει τον Ποντένσε και τον Ναουέλ να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκοράρει ο Γκερέρο.

Πάνω σ’ αυτό δούλεψαν άλλωστε οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη και ο Μαρτίνς περιμένει πολλά από τους δύο ακραίους επιθετικούς της ομάδας του, όπως περιμένει γκολ και από τον Γκερέρο.

Ένα στοιχείο που θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος έχει να κάνει με την δοκιμή που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού με τον Μιράντα στο κέντρο της άμυνας. Ο κόουτς των πειραιωτών είχε συγκεκριμένο λόγο που έκανε αυτή την δοκιμή στην προπόνηση της Κυριακής, χωρίς όμως να μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά αν ο Μαρτίνς θα αποφασίσει την χρησιμοποίηση του συμπατριώτη του.

Ίσως ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού να θέλει να δώσει «ανάσες» στον Βούκοβιτς και γι’ αυτό να έβαλε στο διπλό τον Μιράντα δίπλα στον Σισέ. Απομένει να δούμε αν τελικά ο Μαρτίνς θ’ αποφασίσει την χρησιμοποίηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, αντί του Βούκοβιτς.

Όποιες κι αν είναι πάντως οι επιλογές του Μαρτίνς ένα είναι το σίγουρο. Ο Ολυμπιακός σκέφτεται μόνο τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου και το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να βγάλει εκτός αμυντικού πλάνου τον Παναιτωλικό κι αυτό θα το πετύχουν οι ερυθρόλευκοι μόνο αν πετύχουν ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ