Είναι πολύ νωρίς για να βγουν κομπιουτεράκια

Είναι πολύ νωρίς για να βγουν κομπιουτεράκια

Θα είναι τεράστιο λάθος να επαναπαυτούν στον ΠΑΟΚ στο +7 από τον Ατρόμητο, στο +8 από τον Ολυμπιακό και στο +12 από την ΑΕΚ

Όπως έλεγα πριν λίγες εβδομάδες ότι κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε τη 10η αγωνιστική, έτσι θα πω και τώρα: Κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε τη 13η αγωνιστική. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα (+7 από τον Ατρόμητο, +8 από τον Ολυμπιακό και +12 από την ΑΕΚ) αλλά έχουμε μπροστά μας άλλες 17 αγωνιστικές στις οποίες υπάρχουν 51 βαθμοί προς διεκδίκηση.

Σίγουρα ο Δικέφαλος είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αλλά με τόσο δρόμο ακόμη μπροστά (και μετά από όσα έγιναν πέρυσι…) μέχρι τον Μάιο, κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει. Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει γερές βάσεις για να παραμείνει στην κορυφή έως το τέλος της σεζόν, αλλά θέλει να τις κάνει ακόμη για γερές κερδίζοντας κάθε αγωνιστική όπου κι αν παίζει.

Θα είναι τεράστιο λάθος θα επαναπαυτούν στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο στο +7 από τον Ατρόμητο, στο +8 από τον Ολυμπιακό και στο +12 από την ΑΕΚ. Είναι πολύ νωρίς για να βγουν κομπιουτεράκια και να μπει η ομάδα στη λογική να κοιτάζει τα αποτελέσματα των άλλων (και να επηρεάζεται από αυτό).

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει απτόητος τη δική του πορεία, κτυπώντας παντού τις νίκες. Όσο το κάνει αυτό και όσο κερδίζει, τόσο θα έχει και μεγαλύτερο περιθώριο λάθος ή στραβοπατήματος στη συνέχεια. Διότι κι αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι.

Ωραίο θα ήταν να πάει ο Δικέφαλος τρένο ως το τέλος μόνο με νίκες, αλλά αυτό είναι μάλλον αδύνατο. Δεν είναι ουτοπικό για μια ομάδα που έχει 37 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα στα 41 τελευταία της παιχνίδια στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Κύπελλο), αλλά ρεαλιστικά είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ λίγο πριν τα μισά του φετινού Μαραθώνιου του πρωταθλήματος βρίσκεται πρώτος και κάθε αγωνιστική που περνάει δείχνει όλο και πιο αποφασισμένος να μείνει εκεί μέχρι τον Μάιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ