Ολυμπιακός: Όταν το scouting σου λέει ψέματα

Ολυμπιακός: Όταν το scouting σου λέει ψέματα

Μάλλον θα έχει καταλάβει ο Μαρτίνς τι παίζεται όταν παρακολουθεί τον επόμενο αντίπαλό του στα ματς με τους ανταγωνιστές του…

Όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας από την κλήρωση υπάρχει μία συγκεκριμένη «ιδιομορφία» στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.  Κάθε ομάδα μπαίνει στο τρενάκι του… τρόμου, καθώς ακολουθεί μία τριάδα αγώνων αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Συνεπώς είναι λογικό ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του να έχουν την ευχέρεια να τσεκάρουν τους αντιπάλους τους, λαμβάνοντας το δείγμα των τελευταίων αγώνων τους, απέναντι μάλιστα στους βασικούς ανταγωνιστές τους, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Παρακολουθώντας τα συγκεκριμένα παιχνίδια προφανώς και ο Πορτογάλος τεχνικός θα πιάνει το κεφάλι του ακόμη και στην αίθουσα του βίντεο στο Ρέντη όταν θα (ξανα)βλέπει τις αποφάσεις των διαιτητών και θα κάνει-μοιραία-τη σύγκριση με αυτούς που σφυρίζουν τη δική του ομάδα. Για αυτό και δήλωσε πρόσφατα ότι του προκαλεί εντύπωση πως οι ρέφερι για ίδιες φάσεις παίρνουν… διαφορετικές αποφάσεις, αλλά θα το… συνηθίσει και λογικά θα έχει ήδη καταλάβει το γιατί.

Από κει και πέρα όμως ο Μαρτίνς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει διαπιστώσει ότι το scouting στη συγκεκριμένη περίπτωση του λέει… ψέματα.  Για παράδειγμα τι θα κατάλαβε όταν θα είδε τα δύο προηγούμενα ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ; Με τους κιτρινόμαυρους οι ακρίτες δημιούργησαν τρεις τελικές προσπάθειες, αλλά επί της ουσίας… καμία. Ούτε τραβηγμένες φανέλες, ούτε τίποτα. Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης (με τέταρτο-μαντέψτε-τον… Τζήλο), ο οποίος έβγαλε τέσσερις κάρτες στην Ξάνθη και καμία στην ΑΕΚ!

Τις ίδιες τελικές (για τέτοια… συνέπεια μιλάμε) είχε η ομάδα του Ράσταβατς και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ με τον διαιτητή Σέζο να βγάζει από μία κάρτα σε παίκτη των δύο μονομάχων. Με τον Ολυμπιακό η Ξάνθη πήγε στις πέντε προσπάθειες, πλην όμως σχεδόν όλες ήταν στην εστία, για αυτό και ο Σα ήταν εκ των κορυφαίων-αν όχι ο κορυφαίος-των ερυθρόλευκων.

Στο… παρακάτω είναι που θα μπερδευτεί ο Μαρτίνς, όταν ασχοληθεί με τον αγώνα εναντίον της Λαμίας, μετά την αναμέτρηση με την Μίλαν. Κι αυτό γιατί η Λαμία είχε τέσσερις τελικές  στο παιχνίδι της με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (την πέρασε την Ξάνθη), αλλά στο προηγούμενο με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό της έφτασε τις… 10 και παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Για να βρει την εξήγηση ο Μαρτίνς θα πρέπει να ανατρέξει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και στο παιχνίδι Λαμία-Άρης, με διαιτητή τον… Καλογερόπουλο, αλλά που να μπαίνει τώρα σε αυτήν τη διαδικασία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Καραϊσκάκη θα δει την Λαμία του ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να υπάρχει ο διαιτητής (Τσαμούρης) που θα αγνοήσει το πέναλτι σαν κι αυτό που έκανε ο Βιεϊρίνια, σηκώνοντας το χέρι πάνω από το κεφάλι του. Αυτά ο Πέδρο θα τα βλέπει μόνο στο… scouting!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ