Τελειώστε τους…

Τελειώστε τους…

Ο ΠΑΟΚ έχει την «χρυσή» ευκαιρία την Κυριακή (22/10) το βράδυ στο Φάληρο να «καθαρίσει» τον έναν από τους δύο συνδιεκδικητές (Ολυμπιακό και ΑΕΚ) του τίτλου. Απλά για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να το πιστέψουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, γιατί ο κόσμος το πιστεύει και το έδειξε έμπρακτα την Πέμπτη (19/10) […]

Ο ΠΑΟΚ έχει την «χρυσή» ευκαιρία την Κυριακή (22/10) το βράδυ στο Φάληρο να «καθαρίσει» τον έναν από τους δύο συνδιεκδικητές (Ολυμπιακό και ΑΕΚ) του τίτλου.

Απλά για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να το πιστέψουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, γιατί ο κόσμος το πιστεύει και το έδειξε έμπρακτα την Πέμπτη (19/10) στην ανοιχτή προπόνηση. Αυτό που ζητούσε ο οπαδός, ο απλός φίλαθλος ήταν ένα πράγμα: να «τελειώσουν» τον Ολυμπιακό από την υπόθεση τίτλος από Οκτώβρη μήνα.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουν, κατά την γνώμη μου, είναι να κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουν σαν ΠΑΟΚ. Να κλείσουν τα αφτιά τους και φυσικά να μην εκνευριστούν σε τυχόν προκλήσεις, γιατί τότε θα υπάρχει ο κίνδυνος να τιναχθούν στον αέρα όλα όσα σχεδίασαν. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους. Εκεί που μπόρεσαν ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος, σίγουρα μπορούν κι αυτοί. Όπως μπόρεσαν στις έδρες τους η ΑΕΚ και η Ξάνθη. Όταν όλοι αυτοί τα κατάφεραν με τον φετινό Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα είχε στο μυαλό του, τον ΠΑΟΚ κι αυτό φάνηκε κι από τις τοποθετήσεις του κ. Σάββα Θεοδωρίδη.  

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι θα συμβεί στους «ερυθρόλευκους» αν η ομάδα του Δικεφάλου περάσει από το Καραϊσκάκη και πάει την διαφορά στους +7. Θα υπάρχει μια έντονη αμφισβήτηση, από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, αλλά και για τις επιλογές στη θέση του προπονητή. Θα υπάρχει μια μόνιμη γκρίνια κι άντε εσύ να την μαζέψεις με τις μεταγραφές που θα κάνεις τον Γενάρη. Μέχρι τότε θα έχει χαθεί το παιχνίδι.

Μόνο έτσι ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ, θα στείλει ένα σαφές και ισχυρό μήνυμα, αρχικά προς τους δικού του οπαδούς, όσο και προς τους οπαδούς των άλλων μεγάλων του Ελληνικού ποδόσφαιρου. Πως έχεις αφήσει πίσω του όλες τις αδυναμίες του παρελθόντος που δεν σου επέτρεπαν να κάνει πρωταθλητισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ