Ματς – δήλωση για τον Άρη

Ματς – δήλωση για τον Άρη

Όταν λες ότι έχεις στόχους, αγώνες σαν τον αυριανό τους κερδίζεις με κάθε κόστος.

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό αύριο είναι από πολλές πλευρές ενδιαφέρουσα. Οι δυο ομάδες έχουν ένα πόντο διαφορά στην κατάταξη, ο Άρης με σαφήνεια έχει θέσει στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο, ειδικά από την ημέρα που ο ίδιος ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε να το εκφράσει δημοσίως και ο Παναιτωλικός του Δέλλα δοκιμάζει τα όρια του, αφού ξεπέρασε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα και αναρριχήθηκε ψηλότερα.

Το παιχνίδι είναι ένα… ματς – δήλωση για τον Άρη. Όσο καλά και αν είναι αυτή την περίοδο ο Παναιτωλικός και όσο πιεσμένη κι αν είναι από την κακή εμφάνιση και το πολύ κακό σκορ της ήττας στο Περιστέρι η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όταν θέλεις να πετύχεις στόχους, δεν αρκεί να αναγνωρίζουν τις δυνατότητές σου οι άλλοι, πρέπει να το επιβεβαιώνεις πρώτος εσύ και ειδικά όταν το μομέντουμ σου δεν είναι καλό.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Άρη αύριο. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για το πόσο καλά θα παίξει το σύνολο του Παντελίδη, παρά μόνο για το αν θα περάσει αυτό το εμπόδιο. Το παιχνίδι είναι από αυτά που το κλαμπ προϋπολογίζει στα νικηφόρα, τόσο απλά.

Έχει προσωπικότητες ο Άρης στο γήπεδο. Έχει παίκτες με χαρακτήρα, το έχουμε δει στο ξεκίνημα της σεζόν και είναι ώρα να βγει μπροστά κάποιος ή περισσότεροι για να τραβήξουν την ομάδα, τώρα στο παιχνίδι που είναι must win, μετά από ένα σετ εντός έδρας αγώνων που ήταν ανοιχτοί σε όλα τα αποτελέσματα.

Δε συνηθίζω να γράφω για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, αλλά εκτός από όσους πηγαίνουν στο γήπεδο πάγια και ανεξάρτητα από τις συνθήκες, αύριο θα βοηθήσει την ομάδα με την παρουσία του, κάθε ένας από όσους θα πάνε στο ματς αγνοώντας τις καιρικές συνθήκες, το ότι η ομάδα προέρχεται από ήττα και απογοητευτική εμφάνιση και όποιον άλλο λόγο σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει για να μείνει μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ