Με σοβαρότητα για την πρόκριση

Με σοβαρότητα για την πρόκριση

Το κύπελλο αποτελεί στόχο για τον Άρη και αυξάνει την σημασία της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

Ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε  στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Δείγμα του πόσο σοβαρά βλέπει ο Έλληνας τεχνικός την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο. Και πολύ καλά κάνει.

Αυτό πρέπει να περάσει ως μήνυμα σε όλη την ομάδα. Δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας στην αναμέτρηση και δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο η διαφορά κατηγορίας και ποιότητας που υπάρχει να γίνει αφορμή για εφησυχασμό. Γιατί  λάθη στον αγώνα δεν διορθώνονται.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που θα παίξει χωρίς κανένα άγχος, καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει. Σε ότι αφορά την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Η πρόκριση είναι το αυτονόητο, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα είναι καταστροφική.

Το κύπελλο εξάλλου, αποτελεί έναν από τους στόχους του Άρη και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν όσοι επιλεγούν αύριο στο βασικό σχήμα από τον Έλληνα τεχνικό. Για τον Άρη το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ειδικά μετά από όσα έχουν προηγηθεί και τις δυο συνεχόμενες ήττες με Ατρόμητο και Παναιτωλικό, η νίκη μπορεί να δώσει εκτός από την πρόκριση και την ψυχολογία που χρειάζεται η ομάδα, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης πρωταθλήματος στην Ξάνθη. Με θετικό αποτέλεσμα και στα Πηγάδια, η ομάδα θα πάει με ηρεμία στις γιορτές των Χριστουγέννων και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Το δεδομένο είναι ότι η έκβαση του αυριανού παιχνιδιού εξαρτάται αποκλειστικά από τον Άρη και το πώς θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου. Στα χέρια του προπονητή του και στα …πόδια των παικτών του, είναι το να κάνουν εύκολη ή δύσκολη τη αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Υ.Γ  Αρκετά νέα θα έχει η επόμενη εβδομάδα σε ότι αφορά τα θέματα του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ