Αλλαγές υπό σωστή βάση

Αλλαγές υπό σωστή βάση

Είναι ξεκάθαρο ότι απαιτούνται διορθωτικές κινήσεις από τους έχοντες τις τύχες του Άρη στα χέρια τους, όχι όμως υπό το βάρος πανικού.

Το αποτέλεσμα αλλά και η εικόνα του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη ήταν ντροπιαστικά. Προφανώς και άπαντες δεν αντιλήφθησαν πόσο σημαντική ήταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση και ότι έκρινε έναν από τους στόχους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, το κύπελλο. Λάθος που σε αντίθεση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν μπορεί να διορθωθεί, πλέον.

Αυτό που βγαίνει από τις επόμενες ώρες, κιόλας, της ντροπιαστικής ήττας στο Παγκρήτιο, είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ονόματα που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Αρχικά ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και φαίνεται ότι έδωσε το πράσινο φως για να γίνουν οι αλλαγές. Τις εισηγήσεις θα τις κάνουν τεχνικός διευθυντής και προπονητής.

Η αλήθεια είναι ότι από την εικόνα που βγάζει έξω ο Άρης, οι αλλαγές κρίνονται απαραίτητες. Αυτό το πράγμα που είδαμε στην Κρήτη , δεν ήταν Άρης και ότι προκαλεί τη συγκεκριμένη κατάσταση θα πρέπει να ξεριζωθεί, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει βελτιωμένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να διεκδικήσει και να κατακτήσει τον μοναδικό στόχο που της έχει, πλέον, απομείνει.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν και οι αλλαγές που θα γίνουν, θα πρέπει να προχωρήσουν με γνώμονα τα προαναφερόμενα. Να γίνουν, δηλαδή, υπό το πρίσμα του να βελτιωθεί άμεσα η ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερη και όχι υπό πίεση και πανικό, που ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος.

Υ.Γ Εκτός από τις λύσεις των συμβολαίων και την απομάκρυνση αρκετών, θα γίνουν φυσικά και προσθήκες στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, θα αποκτηθούν παίκτες στον κέντρο και στα άκρα της αμυντικής γραμμής, στις πλευρές της μεσαίας γραμμής και στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ