Βρείτε το παιδί και να συνοδεύσει τον Πρίγιοβιτς στην Τούμπα

Βρείτε το παιδί και να συνοδεύσει τον Πρίγιοβιτς στην Τούμπα

Αυτός ο μικρός ΠΑΟΚτσής βρέθηκε… παράνομα στα Σπάτα μετά το αστείο «φιρμάνι» απαγόρευσης μετακίνησης φίλων του Δικέφαλου από τον Βασιλειάδη.

Το χρονόμετρο στα Σπάτα ήταν λίγο μετά το 88’. Το σκορ ήταν 6-0 υπέρ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αήττητο. Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι το πιο σημαντικό γκολ το είχε βάλει ο Δικέφαλος στην κερκίδα! Μετά το ματς φούσκωσα ακόμη περισσότερο από περηφάνια…

Το κρύο ήταν αρκετά τσουχτερό. Νωρίτερα ο πάγκος του ΠΑΟΚ έδωσε μια φόρμα της ομάδας σε ένα ball-boy του Αήττητου. Όμορφη κίνηση. Ο μικρός την έβαλε. Δεν ξέρω τι ομάδα ήταν ή αν έγινε ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ απέκτησε μια θέση στην καρδιά του.

Ένας άλλος πιτσιρικάς όμως στην κερκίδα ήταν πολύ ΠΑΟΚ. Μέσα στο κρύο, με το ένα μάτι στο γήπεδο και το άλλο σε ένα μπλοκ ζωγραφικής που είχε μαζί του, έφτιαξε μια προσωπογραφία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Τον έπιασε η κάμερα λίγο μετά το 88′ του ματς να τελειώνει το έργο του. Δυνατή εικόνα. Ξεχωριστή. Σπάνια. Αξέχαστη!

Ένα πιτσιρικάς μέσα στην Αθήνα, μέσα στο κρύο να βλέπει τα ινδάλματά του, τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να ζωγραφίζει τον αγαπημένο του Πρίγιοβιτς! Αξία; Ανεκτίμητη!

Πριν το ματς ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε βγάλει «φιρμάνι» απαγορεύοντας είτε οργανωμένη είτε μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Σπάτα.

Ουσιαστικά απαγόρευσε και σ’ αυτόν τον πιτσιρικά να πάει να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Δεν είναι τραγικά αστείο;

Μετά το ματς δεκάδες πιτσιρικάδες πολιόρκησαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ για αυτόγραφα. Ειδικά οι εικόνες με τον Πρίγιοβιτς περικυκλωμένο είναι φοβερές. Δεν ήταν απαραίτητα παιδιά που υποστηρίζουν τον Δικέφαλο. Δεν έχει σημασία. Κάποια μπορεί να ήταν ΠΑΟΚτσήδες, κάποια άλλα να έγιναν και κάποια επίσης άλλα να υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα. Όλα όμως ένιωσαν την ανάγκη να πλησιάσουν για ένα αυτόγραφο ή για μια φωτογραφία τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Αυτό δείχνει αναγνώριση. Είναι τιμή. Είναι στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις περήφανος ως ΠΑΟΚτσής.

Και ξέρω ότι και οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες σε αυτές τις στιγμές στάθηκαν περισσότερο από το ματς με τον Αήττητο Σπάτων. Διότι ήταν στιγμές μοναδικές, γνήσιες και ανεκτίμητες…

ΥΓ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύω ότι οφείλει να βρει τον πιτσιρικά που έκανε τη ζωγραφιά του Πρίγιοβιτς, να του κάνει δώρο τα εισιτήρια (για το γήπεδο και τα αεροπορικά) να έρθει στην Τούμπα με την οικογένειά του και να συνοδεύσει τον Σέρβο στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Απλά, ωραία και ΠΑΟΚτσήδικα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ