Ορέγονται τον Πρίγιοβιτς, αλλά θα μείνουν με την όρεξη

Ορέγονται τον Πρίγιοβιτς, αλλά θα μείνουν με την όρεξη

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να βάλουν φρένο σε όλους τους «μνηστήρες» του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ενόψει Γενάρη, επιμένει ότι ο Σέρβος «δεν παραχωρείται», ενώ ούτε ο διεθνής επιθετικός θέλει να φύγει.

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, με τα 35 γκολ το 2018, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, βρίσκεται για μια ακόμα μεταγραφική σεζόν στο ενδιαφέρον ΜΜΕ του εξωτερικού.  Με τον διεθνή επιθετικό ασχολούνται σε καθημερινή βάση και στο ενδεχόμενο φυγής του από τον ΠΑΟΚ σε Αγγλία, Σερβία, Βέλγιο, Τουρκία, Ελβετία και φυσικά Πολωνία λόγω Λέγκιας. Είναι το πιο hot όνομα στον ποδοσφαιρικό χάρτη και αυτό δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Όσα δημοσιεύματα κι αν έχουμε, προερχόμενα από το εξωτερικό, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με αυτό του καλοκαιριού, αλλά και τον περασμένο Γενάρη. Τότε που δεν κατάφεραν δύο σύλλογοι από την Κίνα, οι οποίοι κάλυπταν την ρήτρα του αλλά οι Ασπρόμαυροι έκαναν αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του και με αυξημένες αποδοχές τον έπεισαν να συνεχίσει να φορά το Δικέφαλο στο στήθος.

Το καλοκαίρι ήρθαν οι προτάσεις από Ουντινέζε ύψους 6 εκατομμυρίων, αλλά και αυτή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία προσέφερε 4,5 εκ. € για το 50% του Πρίγιοβιτς και έναν δικό της παίκτη για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Σέρβου.  Και οι δύο προτάσεις απορρίφθηκαν ως μη συμφέρουσες οικονομικά. Η τελευταία και ίσως η πιο σοβαρή πρόταση για τον 28χρονο στράικερ ήρθε από τη Μπορντό. Οι Γάλλοι, μιλούσαν για ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια, ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ σε επίσημη πρόταση αφού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τους έκοψαν τον βήχα ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Η Μπορντό, μετά το καλοκαιρινό όχι του ΠΑΟΚ, επανήλθε για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πολωνία οι Γάλλοι προσφέρουν προσφέροντας ένα αντίστοιχο ποσό στο Δικέφαλο για την απόκτηση του ικανότατου επιθετικού χωρίς για την ώρα να έχουν πάρει απάντηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πάμε να δούμε τι λένε στην Τούμπα, αλλά και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για το ενδεχόμενο να φύγει από την Θεσσαλονίκη. Από τον ΠΑΟΚ αυτό που βγαίνει σήμερα και σας το μεταφέρουμε είναι πως δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το μεγαλύτερο τους «όπλο» τη φετινή σεζόν. Κινδυνεύοντας να καταστρέψουν ότι έχτισαν με κόπο από το ξεκίνημα της χρονιάς και να μπουν ταυτόχρονα στη διαδικασία να ψάξουν για επιθετικό γιατί θα έχουν μείνει ξεκρέμαστοι.

Η μοναδική περίπτωση για να φύγει ο «Killer» από την Τούμπα είναι να έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που να καλύπτει την ρήτρα των 10 εκ. €. Τότε ο ΠΑΟΚ χάνει το δικαίωμα να παρέμβει ή να αρνηθεί την πρόταση και το μπαλάκι αυτομάτως πάει στον Σέρβο επιθετικό. Ο Πρίγιοβιτς, τα τελευταία δύο χρόνια είναι βασιλιάς στην Τούμπα καθώς βλέπει στον τραπεζικό του λογαριασμό να μπαίνουν κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύριο. Ο 28χρονος φορ δεν θέλει να αποχωρήσει τώρα γιατί όπως λέει είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ