Τρομερές επιδόσεις από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα!

Τρομερές επιδόσεις από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα!

Το 2018 φεύγει με τον Δικέφαλο να είναι πρώτος παντού: από την πρώτη ομάδα μέχρι την Κ15!

Η σεζόν 2018-19 εξελίσσεται ιδανικά για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Σίγουρα υπάρχει μια απογοήτευση για την κακή παρουσία της ομάδας στον όμιλο του Europa League (αποκλείστηκε από τη συνέχεια με πέντε ήττες και μια ισοπαλία), αλλά εντός των ελληνικών συνόρων ο Δικέφαλος διαπρέπει σε όλα τα επίπεδα των ποδοσφαιρικών ομάδων!

Όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League (η πρώτη και οι ομάδες Νέων Κ19, Κ17 και Κ15) βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας των κατηγοριών τους.

Και όχι μόνο βρίσκονται στην κορυφή, αλλά και όλα τα τμήματα είναι αήττητα φέτος!!!

Συνολικά οι ομάδες του ΠΑΟΚ έχουν δώσει 49 επίσημα ματς και μετρούν 41 νίκες και 8 ισοπαλίες αγνοώντας την ήττα!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πρώτη στη βαθμολογία της Super League με 38 βαθμούς (στο +8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό που έχει 30β.), με 13 νίκες και μια ισοπαλία σε 14 ματς.

Η ομάδα Νέων Κ19 του Δικέφαλου είναι πρώτη στο δικό της πρωτάθλημα με 40 βαθμούς, έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τους μεγάλους: 13 νίκες και μια ισοπαλία σε 14 ματς! Η μοναδική απώλεια φέτος είναι η ισοπαλία 1-1 με τον Άρη (εκτός έδρας) στις 20 Οκτωβρίου 2018.

Τα παιδιά του Πάμπλο Γκαρσία παραμένουν αήττητα πάνω από έναν χρόνο και μετά τον περσινό τίτλο που κατέκτησαν (με 76β. έναντι 71 του Παναθηναϊκού που ακολουθούσε και 69 του Ολυμπιακού) φέτος πηγαίνουν ξανά για το τρόπαιο.

Η τελευταία τους ήττα ήταν στις 10/12/2017 από τον Παναθηναϊκό με 0-1. Έκτοτε έχουν φτάσει 30 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα με ρεκόρ 28 νίκες και δύο ισοπαλίες! Σε αυτό το διάστημα εκτός από την ισοπαλία με τον Άρη είχαν και άλλη μια λευκή ισοπαλία (0-0) με τον Παναθηναϊκό (29/4/2018).

Επίσης η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ απέκλεισε στην Ευρώπη την ΑΕ Λεμέσου και τη Μινσκ στη Youth League και τον Φεβρουάριο θα παίξει με την Τότεναμ στην Τούμπα στα play-offs της διοργάνωσης.

Πάμε πιο κάτω…

Η ομάδα Νέων Κ17 του ΠΑΟΚ είναι πρώτη στον β’ όμιλο της Super League έχοντας 29 βαθμούς, με 8 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Τέλος η ομάδα Νέων Κ15 του ΠΑΟΚ είναι πρώτη στον β’ όμιλο της Super League έχοντας 22 βαθμούς, με 7 νίκες και μια ισοπαλία.

Είναι σαφές ότι φέτος ο Δικέφαλος κυνηγάει ένα μοναδικό «καρέ» τίτλων το οποίο είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί!

Επίσης υπάρχει και η υπερομάδα των γυναικών του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, η οποία έχει κτίσει τη δική της αυτοκρατορία και πάει φέτος να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 14ο από το 2002 και μετά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ