Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος

Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος

Το να επιστρέψει με βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο ο Άρης είναι η μόνη λύση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την ήττα από τον Εργοτέλη και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου, ο οργανισμός Άρης πιάστηκε απροετοίμαστος. Δεν αναφέρομαι, φυσικά, στον τρόπο αντίδρασης του κόσμου και στις αντιδράσεις, αυτές ήταν απόλυτα φυσιολογικές, δικαιολογημένες και αναμενόμενες.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα έδειξε να μην έχει ηρεμία, ίσως, γιατί, παρά τα μηνύματα που είχαν σταλθεί από τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε, δεν το πίστευε.

Τελικά η απόφαση που πήραν οι έχοντες τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους, ήταν να γίνει ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό. Αυτοί έχουν την ευθύνη, αυτοί και θα κριθούν. Με πρώτο από όλους, βέβαια, τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο μοναδικός στόχος τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Άρη, είναι να επιστρέψει στο πρωτάθλημα με βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Να αφήσει πίσω τις παθογένειες του 2018 και με τη δουλειά που θα γίνει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με τις μεταγραφική ενίσχυση σε θέσεις που πονάει η ομάδα, να δείξει ότι είναι το φαβορί για μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γιατί , κακά τα ψέματα, αυτό είναι το μίνιμουμ που μπορεί να πετύχει η ομάδα. Είτε το λένε , είτε όχι επίσημα χείλη, θα είναι παταγώδης αποτυχία αν δεν μπορέσει ο Άρης να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ειδικά με το δεδομένο της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, που καθιστά προνομιούχα και την έκτη θέση. Με ηρεμία και με καθαρό μυαλό, πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει να ληφθούν με γνώμονα το καλό και τις άμεσες ανάγκες της ομάδας και όχι κάτω από την πίεση που ασκείται δεξιά και αριστερά.

Στην συνέχεια θα πρέπει οι επιλογές να στηριχθούν πριν κριθούν. Θα πρέπει, όμως και η ομάδα να δείξει κάτι διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί αυτή η κατάσταση, μόνο με αποτελέσματα ανατρέπεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ