Το κλίμα αλλάζει με τα αποτελέσματα

Το κλίμα αλλάζει με τα αποτελέσματα

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ και το επόμενο βήμα.

Να φύγει και να μην ξαναέρθει το 2018. Το δεύτερο μισό του ειδικότερα. Αυτό είναι κάτι που ακούς πάρα πολύ συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα από οπαδούς του Άρη. Ίσως, ούτε ο πιο απαισιόδοξος, θα περίμενε ότι η χρονιά θα κλείσει με τα δυο σοκ, τον αποκλεισμό, δηλαδή από το κύπελλο και την ήττα από τον Χολαργό στο Nick Galis Hall.

Το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μπάσκετ. Για τον Άρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αντιληφθούν προπονητής και παίκτες. Όταν λέμε, μάλιστα, να αντιληφθούν, εννοούμε να το δείξουν με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, βέβαια, εκτός από δύσκολη και κρίσιμη, η αναμέτρηση του Σαββάτου αποτελεί μια ευκαιρία για τα μέλη του μπασκετικού τμήματος, προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα. Όχι, δεν είναι επιτυχία για τον Άρη να κερδίσει την Κύμη, την δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, μια νίκη θα προσφέρει πολλά.

Τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης και του άγχους. Μπορεί να μην βγει κανείς να πανηγυρίσει, αν είναι δυνατόν, δηλαδή, αλλά τη γροθιά θα την σφίξει και ένα ξεφύσημα ανακούφισης θα υπάρξει, για να είμαστε ειλικρινείς.

Ότι και να λέγεται και να ακούγεται δεξιά και αριστερά, ότι και να γράφεται, όποια δήλωση καθησυχασμού και αν γίνει από τους πρωταγωνιστές, η αλήθεια είναι ότι μόνο με τα αποτελέσματα θα αντιστραφεί το κλίμα και θα επανέλθει η ηρεμία. Τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα , που κυνηγάει, πλέον, τον μίνιμουμ αποδεκτό στόχο που έχει μείνει, την έξοδο στην Ευρώπη, όσο και στο μπάσκετ, που δίνει αγώνα επιβίωσης.

Υ.Γ Τις πρώτες ανακοινώσεις αναμένεται να έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες), σε ότι αφορά και τους παίκτες που θα φύγουν και τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ