Ο Σολδάνο και η ουσιαστική στήριξη του πλάνου

Ο Σολδάνο και η ουσιαστική στήριξη του πλάνου

Ο Αργεντινός στράικερ έρχεται να τονώσει την επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων που αποδεικνύουν με πράξεις την πίστη τους στο πλάνο Μαρτίνς.

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι ο επιθετικός που έρχεται να μπει στο «κόλπο» για τον Ολυμπιακό και να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα δώσει τις λύσεις που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς στην γραμμή κρούσης.

Το γεγονός ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ένα χρόνο τώρα δείχνει σίγουρα πως έχει τις προϋποθέσεις για να προσφέρει όλα όσα περιμένουν από αυτόν στο μεγάλο λιμάνι.

Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, μεταγραφή δηλαδή, λέω κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθεί τελικά το κεφάλαιο Σολδάνο για τον Ολυμπιακό. Μελλοντολόγοι δεν είμαστε, για αυτό κρίνουμε μια κίνηση με βάση το βιογραφικό του εκάστοτε ποδοσφαιριστή, στην προκειμένη περίπτωση του 24χρονου Αργεντινού.

Τα στοιχεία που θέλει ο Μαρτίνς τα καλύπτει και με το παραπάνω για αυτό άλλωστε ο Σολδάνο έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Και από την στιγμή που ο Μαρτίνς καλύπτεται από τον Σολδάνο όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν. Ο Σολδάνο επί της ουσίας αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της ουσιαστικής στήριξης του πλάνου που καταρτίστηκε με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια από τον περσινό Απρίλιο όταν και ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν άφησε κανείς στον Ολυμπιακό το χρόνο να κυλήσει.

Ούτε περίμεναν τις ευκαιρίες στα τέλη Ιανουαρίου. Τώρα ήθελε τον παίκτη ο Μαρτίνς απολύτως λογικά και ποδοσφαιρικά, και τώρα θα τον έχει.

Η άμεση απόκτηση επιθετικού, του επιθετικού που ήθελε να αποκτήσει και όχι κάποιον για να πει πως πήρε αποδεικνύει πως κανείς στον Ολυμπιακό δεν έχει παρεκκλίνει από το βασικό πλάνο Μαρτίνς που συνεχίζεται με ευλάβεια, πίστη και υπομονή παρά τις δεδομένες δυσκολίες που του προκύπτουν.

Οι περισσότερες δυστυχώς δυσκολίες δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν αγωνιστικά για τους γνωστούς λόγους. Αλλά να μείνουμε στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Η επικείμενη απόκτηση του Σολδάνο, για τον οποίο έχει μάθει τα πάντα πρώτα και έγκυρα μέσα από to10.gr και το εξαιρετικό ρεπορτάζ του συναδέλφου Νίκου Κώτση, δείχνει την πίστη του Ολυμπιακού σε αυτό που ξεκίνησε να χτίζεται από το καλοκαίρι.

Ούτε το -8 από την κορυφή, ούτε οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, ούτε οι αποφάσεις κόντρα στους κανόνες και την λογική για την μοναδική ομάδα που μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη αλλάζουν την σκέψη των ερυθρολεύκων.

Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τον Ολυμπιακό που κόντρα σε όλους συνεχίζει να τηρεί το πλάνο Μαρτίνς που ξεκίνησε, αποφασισμένος να το συνεχίσει και στο τέλος να κερδίσει πολλά περισσότερα από ένα πρωτάθλημα που έτσι και αλλιώς δεν του λείπει, όπως στους βασικούς αντιπάλους του.

Ο Σολδάνο που έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα για να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι η δεύτερη «ένεση» στο πλάνο Μαρτίνς μετά τον Μασούρα. Λογικά θα ακολουθήσει και τρίτη, ένα ακόμη εξτρέμ χωρίς βιασύνη καθώς υπάρχουν επιλογές. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να απαντά σε όλους ποδοσφαιρικά και είναι μαθηματικά βέβαιο πως στο τέλος θα τους κερδίσει όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ