Μηδέν φάουλ, φίλε Νίκολα!

Μηδέν φάουλ, φίλε Νίκολα!

Ο Μιλουτίνοφ έβαλε 18 πόντους, πήρε 18 ριμπάουντ, έκανε 41 στο ranking και δεν υπέπεσε σε κανένα φάουλ! Πώς να νοιώθουν άραγε Μάνος, Αναστόπουλος και λοιποί συγγενείς της ΚΕΔ του Φάρου;

Την θυμάστε την έκρηξη του Μιλουτίνοφ στο ματς με το Περιστέρι; Εκεί που ο Σέρβος σέντερ κλώτσαγε ότι έβρισκε μπροστά του μετά από ένα φάουλ που του είχε σφυρίξει ο Μάνος. Ένα από τα πολλά που συνήθως σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου ο Μιλιτούνοφ υποπίπτει σύμφωνα με τις αποφάσεις των διαιτητών του Βασιλακόπουλου.

Μυθική σκηνή τα φιλάκια του Παπανικολάου προς το τέλος του ματς όταν ο Ολυμπιακός το είχε καθαρίσει εύκολα. Φιλάκια που προφανώς είχαν να κάνουν με το ξέσπασμα του Σέρβου σέντερ.

Βλέπετε στον… Φάρο του ελληνικού αθλητισμού ο Μιλουτίνοφ σπάνια παίζει. Έχει μια… έφεση στα φάουλ στα πρώτα λεπτά κιόλας. Δύο-τρία και μένει στον πάγκο. Τέσσερα με το που μπει ξανά και μετά καληνύχτα. Ειδικά στους τελικούς του πρωταθλήματος ο «Μίλου» κάνει συνεχώς πέντε φάουλ. Απρόσεκτος τελείως ο άνθρωπος. Βάζει ελάχιστους πόντους, όσους πάνω-κάτω έβαλε απόψε, είχε βάλει συνολικά στους περσινούς πέντε τελικούς. Μηδέν συγκέντρωση ο άνθρωπος στα ματς του… Φάρου.

Στην Ευρωλίγκα είναι ελάχιστα τα φάουλ που κάνει, προφανώς είναι πιο προσεκτικός.

Αυτό όμως που συνέβη στο ΣΕΦ απόψε με τον Παναθηναϊκό είναι απίστευτο. Και λογικά… βγάζει από τα ρούχα του τον Μάνο, τον Αναστόπουλο και τους άλλους… αγαπημένους του ΜΙλουτίνοφ, τους άλλους διαιτητές του… Φάρου.

Μηδέν φάουλ ρε φίλε Νίκολα! Ναι, μηδέν φάουλ σε ένα ματς που έκανε παπάδες, έβαλε 18 πόντους, πήρε 18 ριμπάουντ, έπαιξε 30 λεπτά, «κατάπιε» ολόκληρο τον Παναθηναϊκό αλλά οι αθεόφοβοί  οι διαιτητές δεν του έδωσαν ούτε ένα φάουλ. Ούτε καν στο ξεκίνημα όπου μάζευε σαν τα στραγάλια τα ριμπάουντ, ούτε όταν κάρφωνε στο καλάθι του Παναθηναϊκού. Τίποτα λέμε. Και έτσι ο Νίκολα έκανε το ματς της καριέρας του και συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να… παίζει στα ματς της Ευρωλίγκας σε αντίθεση με αυτά του Φάρου.

Θα έχουν σίγουρα πολλές απορίες ο Μάνος, ο Αναστόπουλος και τα άλλα παιδιά της ΚΕΔ. Ελπίζω να μην θεωρήσουν ότι τους… στοχοποιώ με αυτό το κείμενο που γράφω. Μέρες που είναι…

ΥΓ. Για τα υπόλοιπα, το ματς δηλαδή και τον περίπατο του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν και πολλά να πεις. Μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης μέσα στο γήπεδο απέναντι στον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων. Ένας Ολυμπιακός που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει πετάξει πετσέτα όπως είχε δηλώσει (ατυχώς όπως αποδυκνείεται) ο Γιαννακόπουλος και ένας Παναθηναϊκός που όχι ο Πιτίνο, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να σώσει αν δεν αλλάξει κατά πολύ. Έτσι όπως είναι άλλωστε δεν μπαίνει καν 8αδα ο Παναθηναϊκός. Κατά τα άλλα ήταν ένας ευχάριστος διασυρμός του αιώνιου αντιπάλου, αλλά επί της ουσίας μια απλή νίκη όπως όλες οι άλλες στη Ευρωλίγκα. Βοηθάει πολύ στην ψυχολογία του Ολυμπιακού και στην βαθμολογία που παραμένει ισόβαθμος στην 4η θέση με την Εφές. Όσο για τον Παπαπέτρου; Πραγματικά απορώ γιατί τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Κανονικά θα έπρεπε να ευχαριστούν τους πράσινους που τον πήραν και έτσι ήρθαν στην ομάδα ο Τουπάν και ο Βεζένκοφ. Το παιδί έχει δείξει ότι είναι φιλότιμο, αλλά συγκεκριμένων δυνατοτήτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ