Όπως κι αν το δεις, Τζήλους δε γίνεται να λυπηθείς

Όπως κι αν το δεις, Τζήλους δε γίνεται να λυπηθείς

Στη φατρία των διαιτητών βασιλεύουν λογικές συντεχνίας, δε βγήκε ούτε ένας να πει του Κομίνη «τι κάνεις ρε, μας ρεζιλεύεις»

Δεν πολυάρεσε σε κάποιους συνοπαδούς μου, η θέση που πήρα εξ΄αρχής για την επίθεση στον Τζήλο. Θα τους χάιδευε τ΄αυτιά, αν έγραφα πως πίσω από την επίθεση κρύβεται ο επίσημος Ολυμπιακός. Και μένα έτσι μου φάνηκε όταν το πρωτοάκουσα, με δεδομένο όμως πως η κατάσταση στα ΜΜΕ θυμίζει ζούγκλα, φανταστείτε να έγραφε ο καθένας αυτό που φαντάζεται, χωρίς να μπορεί να το στοιχειοθετήσει.

Πόσο δε, ότι θα ήθελε να ισχύει.

Και μέσα σε αυτήν τη ζούγκλα πάντως, δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω το ρόλο της μαϊμούς..
Για του λόγου το αληθές, ας θέσω ένα ρητορικό ερώτημα. Αν μετά τα περσινά με το χαρτί στην Τούμπα, έβρισκαν τον Κομίνη τσιμεντωμένο, τι θα υπέθεταν οι περισσότεροι; Και πως θα αντιδρούσαν οι ΠΑΟΚτσήδες, σε κάποιο άρθρο που θα φωτογράφιζε έστω τον Σαββίδη;

Τεκμήρια θα ζητούσαν κι εγώ αυτά αναμένω, που στην υπόθεση Τζήλου όμως τους μοιάζουν περιττά.
Κι αν δε θέλετε υποθετικά ερωτήματα, σας παραπέμπω στο λαθρεμπόριo της ΣΕΚΑΠ, στο ταγμένο πρωτάθλημα που έγραφαν πέρσι. Σε ποιο σινεμά τα είδαν άραγε;

Είδατε πόσο απλό είναι να γίνουν σαν αυτό που κατηγορούν;

Αλλού ήθελα να καταλήξω βασικά, ο πρόλογος δεν έγινε για τους ομοϊδεάτες μου, που λίγο πολύ ξέρουν πως παρόμοιες λογικές, τις γράφω στον Αχιλλέα μου. Όπου Αχιλλέας, βάλτε Μπέο…

Τα αναφέρω κυρίως για εσάς τους «εκεί χάμου», όπως σας έλεγε ο Αναστασιάδης, που σε περίπτωση που γινόταν αυτό που προανέφερα με τον Κομίνη, θα μου λέγατε «τι έγινε μούγκα;»

Στη στρούγκα, όπως διαπιστώνετε…

Ένας καλός φίλος μάλιστα μου είπε πως ήταν καλύτερο να μην έγραφα τίποτα, «έτσι κι έκανα παρόμοιες δεύτερες σκέψεις σε ποιον θα αρέσει και τι θα πουν οι διάφοροι, θα είχα αυτολογοκρίνει την πλειοψηφία των κειμένων που έχω στείλει στο to10.gr», αποκρίθηκα.

Για να μην μακρηγορώ, όλους ανεξαιρέτως σας γράφω στον Αχιλλέα μου κι εσάς και τους συνοπαδούς μου, όπως επίσης την απόχρωση και τη γραμμή της ιστοσελίδας, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αυτό που αντιλαμβάνομαι ως δίκαιο και αληθές. Εκεί τελειώνουν όλα, παύει κάθε επιπλέον σκέψη. Όποιος μπορεί να ανατρέψει την αλήθεια που αναφέρω, δεν είναι απλά ελεύθερος, είναι κι ευπρόσδεκτος. Είναι επιβεβαιωμένο πάντως, πως όταν έρχεται η ώρα να εξηγήσουν το λάθος, κάνουν τους Κινέζους.

Πέρα από τους συνηθισμένους αναθεματισμούς δε διαβάζω κάτι άλλο, οπότε έναν άνθρωπο με πλήρη επίγνωση της αρρωστημένης νοοτροπίας που υπάρχει, τον αφήνουν παντελώς ανεπηρέαστο. Ίσα ίσα, γελάει με το χάλι της κυριαρχούσας τάξης των πειραγμένων εγκεφάλων.

Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω, στη ζωή μου όμως έτσι προσπαθώ να πορεύομαι, προτάσσοντας πάντα αυτό που θεωρώ ορθό και μπορώ να τεκμηριώσω, ποσώς μ΄ενδιαφέρει ποιον βολεύει και ποιον όχι, η οπτική μου.

Πέρσι την άνοιξη που η εισβολή Σαββίδη ήταν στο τοπ της επικαιρότητας, είχα αναρωτηθεί σε ένα μπλοκ «πως θα αντιδρούσε ο Μαρινάκης, ή ο Τζάμπας, αν βρισκόταν στη θέση του Ιβάν; Αν έβλεπαν την ομάδα τους να χάνει ένα παιγνίδι μισό πρωτάθλημα στα χαρτιά επειδή ο αντίπαλος έπαιξε θέατρο και καπάκι το υπόλοιπο μισό, με την ακύρωση κανονικού γκολ που αρχικά μέτρησε, επειδή έτσι γούσταρε η ομάδα που το έφαγε! Θα έλεγαν το Πάτερ Ημών, ή θα τους γύριζε το μυαλό, με ότι αυτό συνεπάγεται;»

Κι από πάνω να έχεις τον Κονέ, να διαμαρτύρεται ο καημένος επειδή κοιμήθηκε με +5 και ξύπνησε μόνο με +2. Το ότι εξαιτίας του -για- Όσκαρ ξύπνησε στο + αντί για -, απολαμβάνοντας το προνόμιο να παίξει για δυο αποτελέσματα, δεν το θυμάται. Βγήκαμε και απολογούμενοι λοιπόν, επειδή αντί για δυο χέρια, μας έκοψαν μόνο το ένα…

Μπέσα σας μιλάω, με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετώπιζα κάθε πρόεδρο που θα έβλεπε την ομάδα του να βιάζεται εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι της εις διπλούν. Αυτό θα έκαναν και οι γαύροι και τα χαρτιά αν ήταν ο δικός τους πρόεδρος, ο Σαββίδης όμως δεν είχε δικαίωμα να εκραγεί, δεν έχει νεύρα, ούτε τρέχει αίμα στις φλέβες του.

Αντίστοιχα και οι ΠΑΟΚτσήδες δε θα έδειχναν καμία κατανόηση, οπότε σε χρόνιο ρεκόρ και με δεύτερο απλό παράδειγμα, διαπιστώνετε πόσο εύκολα μπορείς να γίνεις σαν αυτό που κατηγορείς.
Προσωπικώς, γαύρος δεν πρόκειται να γίνω, ακόμα κι αν η επικαιρότητα μεταμορφώνεται ώρες ώρες σε μάγισσα Κίρκη κι επιχειρεί να με πλανέψει…

Τέλος πάντων, το θέμα με τον Τζήλο όπως και κάθε διαιτητή, το αντιμετωπίζω με πανομοιότυπο τρόπο, όποιος κι αν είναι αυτουργός, φυσικός, ηθικός, όποιος κι αν είναι ο θύτης, δεν πρόκειται να βρει ψήγμα συμπάθειας απ΄ αυτήν τη γωνιά.

Έτσι ακριβώς το βλέπει η απόλυτη πλειοψηφία, όποια ιδιότητα κι αν φέρει, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι κλπ, απλώς δε μπορεί να το πει φωναχτά. Στην καλύτερη, κάποιες φορές και αναλόγως με την περίπτωση, να το κρίνει καιροσκοπικά όπως τώρα με τον Τζήλο και να το παίζει κάπως. Ακόμα κι οι παράγοντες που κατά καιρούς τους χρησιμοποίησαν και κέρδισαν από αυτούς, στην πραγματικότητα τους σιχαίνονται, καθώς διακρίνουν μέσα τους φθηνά ανθρωπάκια, που τρέμουν τον ίσκιο τους και πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος.

Στο χώρο των διαιτητών δεν υπάρχουν πρόσωπα, θυμάστε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν, που το facebook γέμισε Γαλλικές σημαίες, με λεζάντα «είμαστε όλοι Παριζιάνοι;»

Ε λοιπόν το ίδιο ισχύει και για γι αυτούς, όλοι είναι ίδιοι, οι χαρακτήρες διαφέρουν, άλλος είναι πιο διακριτικός, άλλος πιο ευγενής, άλλος πιο αδίστακτος, που βγάζει τη Σπάθα και σου κόβει εν ψυχρώ τη φλέβα από το λαιμό.

Κάποια στιγμή το καλοκαίρι, είχα γράψει ένα κείμενο όπου ξεφώνιζα τον Λεάνη, στην εισαγωγή εξηγούσα πως εκτιμώ αφάνταστα πως η φιλοσοφία του to10.gr δεν διέπεται από το εμετικό «κράζουμε τους πάντες, εκτός από τη συντεχνία μας». Πολλοί εδώ μέσα, βγάζουν κάρτα «συναδέλφους» και το απολαμβάνω..

Και άδικο να έχουν, αυτή η Μασονική πρακτική είναι αηδιαστική και όσοι την υιοθετούν αυτοπροσδιορίζονται στην ευγενή τάξη των ΑΡΔ, όπως τους έχει βαφτίσει η κοινή γνώμη.

Μπορεί να κάνω την ίδια δουλειά με τον Λεάνη, τον Κεφτετζόγλου και τον Πατατάκια, προσωπικώς όμως δε θέλω να τοποθετούμαι στον ίδιο χώρο με αυτούς! Βγάζω σπυριά, πως το λένε. Μπορεί και να είμαι χειρότερος, σε καμία περίπτωση όμως δεν ανήκω στο ίδιο περιβάλλον με όσους πατάνε το play, παπαγαλίζοντας ό,τι τους υποδείξει το γραφείο τύπου ή το κόμπλεξ που κουβαλάνε από παιδιά.

Αρέσει δεν αρέσει αυτό που κάνω το θεωρώ υγιές και το ακριβώς αντίθετο είναι διαπιστωμένο πως συμβαίνει με τους διαιτητές, καθώς στην φατρία τους βασιλεύουν λογικές συντεχνίας..

Πέρσι στην Τούμπα ο Κομίνης, ακύρωσε ένα καθαρό γκολ που αρχικά είχε κατακυρώσει και τελικά το μέτρησε. Συν τοις άλλοις στο φύλλο αγώνα τα έγραψε ανάποδα, ενώ η κάμερα τον διέψευδε. Κλήθηκε κατ΄επανάληψη από τον αθλητικό δικαστή, αλλά δεν παρέστη, ισχυριζόμενος πως τελείωσε από τη διαιτησία, κάνοντας επίκληση της γυναίκας και του παιδιού του, που προφανώς τους ξέχασε στη συνέχεια, όταν επανήλθε στους πίνακες!

Δε βγήκε λοιπόν ούτε μισός διαιτητής, έστω για δείγμα, να του πει «τι κάνεις ρε Καραμήτρο κι εγώ διαιτητής είμαι και με ρεζιλεύεις, γελοιοποιείς όλο το χώρο, δε στο επιτρέπω, διαχωρίζω τη θέση μου».
Μέχρι κι ο Σιδηρόπουλος, που η αλήθεια είναι πως βρισκόταν πάντα πάνω από το συνήθη μ.ο, ή τουλάχιστον δεν επέτρεψε στον εαυτό του να εκτεθεί τόσο ξεδιάντροπα, είπε για τη φάση του Βαρέλα πως είναι 50/50.

Το να ακούς για 50/50 και μάλιστα για φάση που κρίνεται εκ των υστέρων, είναι σαν το ολίγον έγκυος, δεν υπάρχει δηλαδή! Ή είναι ή δεν είναι, δεν υπάρχει μέση επιλογή.

Για ρίξε ένα μάτι σε αυτό το βίντεο Σιδηρόπουλε και πες μας τελικά, επιμένεις πως είναι 50/50;

Ο οποίος Σιδηρόπουλος τον τελευταίο καιρό είναι λαλίστατος, σε καθημερινή βάση μοιράζει συνεντεύξεις προσπαθώντας να εξηγήσει τη δυσχερή θέση που βρίσκονται οι διαιτητές και τους κινδύνους που διατρέχουν!

Κανένας δε σας παίρνει σοβαρά Σιδηρόπουλε, εσείς οι ίδιοι απολέσατε κάθε ίχνος σεβασμού.
Ακόμα και αυτά τα ενδεικτικά παραδείγματα που προανέφερα, δείχνουν πως δε σας έχει απομείνει ίχνος τσίπας.

Είστε η πιο αντιπαθητική ράτσα που κυκλοφορεί, πιο αηδιαστική και από όλους τους πρώην πρωθυπουργούς.

Συμπάθεια μπορείτε να βρείτε μόνο μεταξύ μας, με άλλα λόγια η μοναδική πάροχος κατανόησης για τη συνομοταξία σας, είναι η ομερτά σας.

Δική σας επιλογή είναι, βρείτε εκεί παρηγοριά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ