Μαλακά, μην κυνηγάτε το γαύρο παιδιά…

Μαλακά, μην κυνηγάτε το γαύρο παιδιά…

Υπάρχει λογική, όταν επενδύεις σε φωνασκίες πως σε κυνηγάει η ΕΠΟ της εξυγίανσης και δικαιώνεσαι πανηγυρικά;

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, καθώς το διαιτητικό δικαίωσε τον Ολυμπιακό. Εκεί είχε προσφύγει μόνο αυτός εννοείται, στον «ο Άρης» αρκέστηκαν στην ψήφο. Που λεφτά για παράβολα κι έξοδα παράστασης δικηγόρου; Τη ρήτρα της ΕΡΤ θα την πληρώσει βέβαια και θα πει κι ένα τραγούδι.

Τέτοιος πόλεμος στο γαύρο από την εξυγίανση πάντως, δεν έχει ξαναγίνει. Ούτε δανειολήπτης με κόκκινο δάνειο στεγαστικού, δε θα έτρωγε τόσο κυνήγι. Με πρόστιμο τη γλύτωσε για τα επεισόδια στην Πάτρα από την αθλητική δικαιοσύνη της ΕΠΟ, δικαιώθηκε σήμερα από το διαιτητικό της ΕΠΟ επίσης!

Στην ουσία των υποθέσεων δε μπαίνω, χάριν της συζήτησης ας υποθέσουμε πως είχε δίκαιο και στις δυο. Υπάρχει λογική άραγε, όταν επενδύεις σε φωνασκίες πως σε κυνηγάει η ΕΠΟ της εξυγίανσης και δικαιώνεσαι πανηγυρικά, ειδικά για υπόθεση όπως αυτή με την Παναχαΐκή, που αν σε είχαν βάλει στόχο, μπορούσαν εύκολα να σε καθαρίσουν σαν αβγό;

Με εξαίρεση κάποιον βλάκα που γεννήθηκε με μαρμελάδα στον εγκέφαλο, ποιον νοήμονα άνθρωπο μπορείς να πείσεις;

Αν δεν είναι έτσι, βρείτε μου εσείς μια υπόθεση που δεν κέρδισε ο γαύρος, στα χρόνια πριν την καταραμένη εξυγίανση που τον έχει εξοντώσει! Δεν είναι δυνατόν 20 χρόνια, να είχε πάντα δίκαιο. Κι όμως, δεν έχασε ποτέ, σε κανένα δικαστήριο και από καμμία επιτροπή της ΕΠΟ.

Υπόψιν πως η εξυγίανση είναι ο προστάτης ΠΑΟΚ και χαρτιού, των μοναδικών ομάδων που έχουν φάει αφαίρεση βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα!!!

Δεν περιγράφω άλλο, καλό το παραμύθι παιδιά, βάλτε μέσα όμως και κάναν δράκο, να τρομάξουμε στ’ αλήθεια…

Η πραγματικότητα είναι πως σήμερα, στις περισσότερες των περιπτώσεων, επιβάλλεται να έχουν δίκαιο για να δικαιωθούν, πρέπει να υπάρχει καθαρή ανατροπή για να πάρουν πέναλτι και δεν το αντέχουν!

Αυτή είναι η ΕΠΟ που δεν τους αρέσει, επειδή είχαν συνηθίσει αλλιώς και τους κακοφαίνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ