Μες στο φτηνό ξενοδοχείο και στα σεντόνια των πολλών…

Μες στο φτηνό ξενοδοχείο και στα σεντόνια των πολλών…

Αν μάλιστα βάλουμε στον λογαριασμό ότι δυο μήνες τώρα συζητάς με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και δεν έχεις πάρει υπογραφή από κανέναν τότε, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι μέρες που τα ευρώ έρεαν όπως η βότκα στα ποτήρια των εκλεκτών συνομιλητών του κ. Σαββίδη, έχουν περάσει.

Το να σου φύγει ο Πρίγιοβιτς και να μη μπορείς να τον κρατήσεις είναι κάτι αναπόφευκτο. Του δίνουν κοντά στα έξι εκατομμύρια το χρόνο. Και να θέλεις να του δώσεις; Κάτι εκεί κοντά είναι πρόβλημα. Θα ξεσηκωθούν οι υπόλοιποι που είναι σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων και θα σου κάνουν τα αποδυτήρια ρημαδιό. Στο κάτω της γραφής ο Πρίγιοβιτς φεύγει αλλά φέρνει στα ταμεία του ΠΑΟΚ δέκα  εκατομμύρια κολλαριστά ευρώ. Πολλά λεφτά, τόσα που μπορείς έστω και απροετοίμαστος να ψάξεις και να βρεις έναν άξιο αντικαταστάτη.

Αν αντί για κάτι τέτοιο, ψάχνεις να πάρεις κάποιον δανεικό που θα του δίνεις τρακόσια χιλιάρικα τον χρόνο ή έναν Ρουμάνο που έχει καβατζάρει τα  τριάντα δύο χρόνια και διακρίνεται… όλως ιδιαιτέρως στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της γείτονος Βουλγαρίας, κάτι σου συμβαίνει και δεν πας καλά. Το πρώτο είναι ότι πιάστηκες πάλι αδιάβαστος. Ότι δεν μαθαίνεις από όσα σου συμβαίνουν. Πέρσι τέτοιο καιρό είχε έρθει πρόταση για τον Πρίγιοβιτς από την μακρινή Κίνα. Την μέτρησε ο Σέρβος και ήταν έτοιμος να την κοπανήσει. Παρενέβη ο Ιβάν, περίπου του διπλασίασε τις αποδοχές και ο παίκτης έμεινε αποδεχόμενος ρήτρα αποδέσμευσης στα δέκα εκατομμύρια.

Από το καλοκαίρι και ύστερα στον Τύπο υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα για ομάδες από την Κίνα και την Γαλλία που ενδιαφέρονται. Κατά συνέπεια έπρεπε να είχε πάει το μυαλό σου ότι το πουλάκι μπορεί και να πετάξει. Έχεις φέρει και καινούργιο αθλητικό διευθυντή θα περίμενε κανείς πως έχεις κάνει το κουμάντο σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Αντί για όλα αυτά, αποδεικνύεται πως δεν έκανες τίποτα και απλά πίεσες την Αλ Ιτιχάντ να μην σε καθυστερήσει με τα δέκα εκατομμύρια. Δεν βγάζει και πολύ καλό ΠΑΟΚ αυτή η εικόνα. Αν μάλιστα βάλουμε στον λογαριασμό ότι δυο μήνες τώρα συζητάς με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και δεν έχεις πάρει υπογραφή από κανέναν τότε, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι μέρες που τα ευρώ έρρεαν όπως η βότκα στα ποτήρια των εκλεκτών συνομιλητών του κ. Σαββίδη, έχουν περάσει.

Κανένας δεν μπορεί να κακίσει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ γιατί αποφάσισε πως πρέπει να κινηθεί λελογισμένα στα οικονομικά με δεδομένο ότι κάθε χρόνο καταγράφονται ζημιές. Μόνο που των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και δεν ψάχνουν για  σέντερ φορ την τελευταία στιγμή και με το σπαρματσέτο. Έστω κι έτσι όμως, υπάρχει λύση αξιόπιστη και κοινής ποδοσφαιρικής λογικής. Ο Ευθύμης Κουλούρης που φέτος τα βάζει με μεγαλύτερη συχνότητα και από τον Πρίγιοβιτς. Είπαμε να στενέψει κάπως το πορτοφόλι αλλά η λογική να παραμείνει ευρύχωρη. Τώρα, μοιάζει ο ΠΑΟΚ να εγκατέλειψε το υπερπολυτελές «Μακεδονία Παλλάς» για να βρει κατάλυμα «μες στο φτηνό ξενοδοχείο  και στα σεντόνια των πολλών»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ