Για την ομάδα υπάρχει μόνο η Λαμία

Για την ομάδα υπάρχει μόνο η Λαμία

Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Άρη.

Με την αναμέτρηση της Δευτέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης ξεκινάει τον νέο χρόνο ο Άρης. Ένα παιχνίδι που για τον Σάββα Παντελίδη και τους ποδοσφαιριστές του υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη. Μόνο μέσα από την κατάκτηση βαθμών και θετικών  αποτελεσμάτων, εξάλλου, θα αντιστραφεί το κλίμα και η ομάδα θα πετύχει τον μίνιμουμ αποδεκτό στόχο που έχει θέσει, την έξοδο της στην Ευρώπη.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο μυαλό των ποδοσφαιριστών πρέπει να υπάρχει μόνο η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ένα παιχνίδι που υπάρχουν παράγοντες που μπορούν να το κάνουν δύσκολο, όπως είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες, το γεγονός ότι δεν κατάφερε ο Άρης να κάνει «κανονικές» προπονήσεις με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αλλά και η πίεση του αποτελέσματος.

Το παιχνίδι, φυσικά, μπορεί να γίνει και εύκολο, αν οι παίκτες του Άρη παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει και αποδώσουν  σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Αυτό, επίσης, που θα πρέπει να μείνει εκτός αποδυτηρίων, είναι αυτό το κλίμα της μεταγραφολογίας που έχει φουντώσει τελευταία.

Τα μεταγραφικά θέματα μπορεί να απασχολούν τη διοίκηση, τον αθλητικό διευθυντή, τον κόσμο, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μπουν στα αποδυτήρια. Το μυαλό προπονητή και ποδοσφαιριστών θα πρέπει να είναι αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι και στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Υ.Γ  Οι άνθρωποι του Άρη δούλευαν εδώ και μια εβδομάδα,  περίπου, την περίπτωση του Μάρτιν Τόνσο. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν πολύ καλό και ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Η αυριανή μέρα, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται κρίσιμη, ενώ στην Τρίπολη θα ταξιδέψει και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή.

Υ.Γ 1 Σε επαφές με ξένο κεντρικό αμυντικό βρίσκονται οι άνθρωποι του Άρη, με την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση να κρίνεται επιτακτική, μετά την αποχώρηση του Μάβραϊ.

Υ.Γ 2 Αν έχει θετική εξέλιξη η υπόθεση του Τόνσο, ο Άρης δεν πρόκειται να κινηθεί για επιθετικό κορυφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ