Όταν σου φεύγει ένας «killer», φέρνεις και πάλι «killer»

Όταν σου φεύγει ένας «killer», φέρνεις και πάλι «killer»

Η αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφερε ένα μούδιασμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, το οποίο όσο περνούν οι ώρες μεγαλώνει από την στιγμή που το αουτσάιντερ Λέο Μπονατίνι άρχισε να γίνεται φαβορί. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αν και εφόσον αποκτηθεί θα έρθει με την μορφή του δανεισμού.

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο σίριαλ ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς με τον Σέρβο επιθετικό μαγεμένο από τα πετροδόλαρα να γίνεται Σαουδάραβας για τα επόμενα 4,5χρόνια. Ο 28χρονος επιθετικός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο instagram και σ’ ένα κείμενο 166 λέξεων ευχαρίστησε τους πάντες στο Δικέφαλο εκτός από την οικογένεια Σαββίδη που έκανε τα πάντα για να τον φέρει στην Τούμπα και να τον ικανοποιήσει οικονομικά και ηθικά τα τελευταία δύο χρόνια. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε μια για πάντα και είναι καιρός ο οργανισμός ΠΑΟΚ να σταματήσει να ασχολείται με τον Πρίγιοβιτς.

Η επόμενη μέρα μάλλον θα είναι δύσκολη και τελείως διαφορετική απ’ ό,τι την φανταζόντουσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Στο μυαλό τους έκαναν διάφορους συνειρμούς πως το σωματείο θα έφερνε έναν επιθετικό αντάξιο ή και καλύτερο του Πρίγιοβιτς. Απ’ ότι δείχνουν οι εξελίξεις, αυτές οι επιθυμίες θα μείνουν απλές επιθυμίες. Οι Ασπρόμαυροι που είχαν ως πρώτη επιλογή πιο βαρβάτα ονόματα έκριναν(;) πως αυτός που ταιριάζει στην ομάδα είναι ο Λεό Μποναντίνι. Που στο 24ο έτος της ηλικίας του έχει αγωνιστεί στην Εστορίλ, την Αλ Χιλάλ και στη Γουλβς.

Το 2019 για τον ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά. Οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι ακόμη δεν έγιναν. Ήδη το 1/3 του Ιανουαρίου ανήκει στο παρελθόν και ενώ η ομάδα ρίχνεται στη διπλή μάχη του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, δεν έχει γίνει ούτε μία κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ, όπως δεν έγινε καμία ανανέωση. Αυτή η καθυστέρηση δεν ωφελεί την ομάδα. Τη βλάπτει. Την έβλαψε πολλές φορές στο παρελθόν, γιατί παρατηρήθηκε σε όλες ανεξαίρετα τις μεταγραφικές περιόδους. Παρ’ όλα αυτά, τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίζει τον Αστέρα. Ο Δικέφαλος, που συνεχίζει να μην πατάει καλά θα παίξει κόντρα σε μια ομάδα που του βάζει συνεχώς δύσκολα κάθε φορά που την επισκέπτεται. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει και αν δεν καταφέρει να περάσει από την έδρα του Αστέρα τότε το πράγμα θα αρχίσει να ζορίζει επικίνδυνα. Εκτός από ηρεμία, στήριξη, μετά την ήττα από την Παναχαϊκή χρειάζεται και σωστές μεταγραφές και όχι πασαλείμματα. Αλλιώς αφήστε την ως έχει και στηρίξτε ηθικά το υπάρχον ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ