Αν παίξει όπως στην Ξάνθη…

Αν παίξει όπως στην Ξάνθη…

Ο Ολυμπιακός στην Λιβαδειά θα πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει για να πάρει το τρίποντο και να ασχοληθεί με την Τρίπολη.

To 2019 ξεκίνησε με μια λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη για τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο αλλά κυρίως με μια εμφάνιση μακριά από τα στάνταρ που μας είχε παρουσιάσει έως τώρα. Ως αποτέλεσμα και με δεδομένο πως υπάρχει ρεβάνς στο Καραισκάκη που πρέπει να νικήσει δεν το λες και άσχημο την στιγμή μάλιστα που υπάρχει και το ελαφρυντικό της απουσίας από την δράση για 3 εβδομάδες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο ΠΑΟΚ έχασε από την Παναχαική, ο Παναθηναικός από την Λαμία και η ΑΕΚ δεν νίκησε την τελευταία ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

Το ζητούμενο βεβαίως για τον Ολυμπιακό δεν είναι τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνει αυτός. Για να είμαστε πάντως σωστοί το ζητούμενο είναι και το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα από την στιγμή άλλωστε που αυτός είναι πρώτος στο +8 μάλιστα και αυτός κρατά στα χέρια του το πρωτάθλημα.

Όμως για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει πρωτίστως να παίρνει αυτό που θέλει στα δικά του ματς.

Ο Μαρτίνς σωστά έβαλε τον πήχη ψηλά για ντάμπλ και τελικό στο Μπακού όσο και αν το τελευταίο ακούγεται πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Πρέπει όμως και η ομάδα να δείχνει στο γήπεδο, συνεχώς πλέον, πως μπορεί να το πετύχει και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Και το γεγονός ότι εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι κατά πολύ καλύτερος από όσο παρουσιάστηκε στην Ξάνθη είναι πολύ καλό.

Αρχής γενομένης λοιπόν από την Λιβαδειά ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει τον καλό του εαυτό. Την Λιβαδειά που θυμίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει νικήσει στα δύο τελευταία χρόνια, τον Λεβαδειακό που θυμίζω ότι ήταν ένας από τους 11 συλλόγους που ακολούθησαν στην… κατάργηση του ΚΑΠ την περήφανη εξυγίανση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στο 13-3 για να γίνει η 15η αγωνιστική και όχι η 16η αγωνιστική.

Μπορεί λοιπόν ο Λεβαδειακός να μην έχει την ομάδα που σε νορμάλ συνθήκες μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακός όμως το θέμα είναι οι παίκτες του Μαρτίνς να δείξουν ακριβώς αυτά τα στοιχεία που πρέπει για να πάρουν όπως επιβάλλεται το τρίποντο.

Να αφήσουν πίσω την εμφάνιση στην Ξάνθη, να παίξουν το καλό ποδόσφαιρο που μπορούν και έτσι ήσυχα και ωραία να δουν μετά τα ψάρια θα πιάσει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Γιατί αν ο Ολυμπιακός δεν επικρατεί σε όλα του τα παιχνίδια δεν έχει σημασία τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ