«Ψυχοβγάλτης» αλλά μάγκας

«Ψυχοβγάλτης» αλλά μάγκας

Σπουδαία νίκη του Άρη απέναντι στο Ρέθυμνο, στον κακό εαυτό του στο πρώτο ημίχρονο και  στα διαιτητικά λάθη του πρώτου ημιχρόνου.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε νίκη που πετυχαίνει ο Άρης, μέχρι να αφήσει πίσω του οριστικά κάθε κακή σκέψη για περιπέτειες, θα έχει αυτόν τον αγχωτικό χαρακτήρα. Ένα ξεφύσημα ανακούφισης μετά το τέλος του αγώνα, ένα μακρόσυρτο ουφ, ένα σφίξιμο της  γροθιάς.

Ο Άρης μπορεί να έβγαλε την ψυχή όσων τον υποστήριζαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως, στα κρίσιμα σημεία έδειξε μαγκιά και ψυχικά αποτελέσματα και πήρε μια σπουδαία νίκη. Την δεύτερη συνεχόμενη του στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο του στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι νίκες θα αφαιρέσουν την πίεση και το άγχος. Η μάλλον την επιπλέον πίεση και άγχος, γιατί αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Όταν το Ρέθυμνο προηγήθηκε με 15 πόντους και το παιχνίδι έδειξε να χάνεται, ο Άρης έδειξε χαρακτήρα. Οι παίκτες του τα άκουσαν και δικαίως για τις εμφανίσεις τους σε προηγούμενα παιχνίδια, αυτή τη φορά, όμως, έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα.

Αυτή τη φορά ο Άρης είχε καθαρό μυαλό και κατάφερε να επανέλθει. Κερδίζοντας  εκτός από το Ρέθυμνο και την δική του κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και τα διαιτητικά λάθη.  Ειδικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης είχε κάθε δικαίωμα ο Άρης να διαμαρτύρεται. Στο δεύτερο ημίχρονο , εκτός από την απόδοση του Άρη, βελτιώθηκαν τα πράγματα και στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο Άρης έχει κάθε λόγο να κοιτάει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Για πολλούς λόγους, ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη.

Υ.Γ  Το 2019 ξεκίνησε πολύ καλά για τον Άρη και την ομάδα μπάσκετ και επιβάλλεται τη σκυτάλη να πάρει την Δευτέρα το τμήμα ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι με τη Λαμία δεν είναι τόσο εύκολο όσο περιμένουν κάποιοι, η νίκη όμως είναι μονόδρομος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ