Ο Φορτούνης θα δείξει τον δρόμο…

Ο Φορτούνης θα δείξει τον δρόμο…

Η απόδοση του αρχηγού στη Λιβαδειά αποτελεί βαρόμετρο για την απαραίτητη νίκη του Ολυμπιακού.

Είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού. Αν όχι ο βασικότερος. Έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Για τον Κώστα Φορτούνη, περί ου ο λόγος, η φετινή σεζόν συγκαταλέγεται στις καλύτερες της καριέρας του έως τώρα.

Είναι ο φυσικός ηγέτης των Πειραιωτών, αποτελεί βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο πως στα ματς που ο Φορτούνης ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός παίρνει αυτό που θέλει. Είτε με τον τρόπο που οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του, δημιουργεί, είτε με τα γκολ που βάζει.

Με τον Φορτούνη καλά ανεβαίνουν και οι υπόλοιποι παίκτες μεσοεπιθετικά. Ειδικά από την στιγμή που ο Μαρτίνς έχει μετατρέψει τον Έλληνα άσο ουσιαστικά σε δεύτερο επιθετικό, απελευθερώνοντας τον και δίνοντας του μέτρα προς την περιοχή, ο Φορτούνης έχει ανέβει ακόμη περισσότερο.

Αυτόν τον Φορτούνη χρειάζεται σήμερα ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά. Σε ένα ματς που φαινομενικά φαίνεται εύκολο αλλά ουσιαστικά δεν είναι. Πιο άλλωστε στα χρόνια της εξυγίανσης είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός που γνωρίζει πως θα πρέπει να ξεπεράσει όλα τα σημαντικά εμπόδια που θα βρει μπροστά του σε ματς που διευθύνει ο κορυφαίος Σιδηρόπουλος.

Απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που θα επιδιώξει να καταστρέψει το παιχνίδι του, απολύτως λογικά με ην δυναμική που έχει φέτος η ομάδα της Βοιωτίας.

Ο τρόπος που θα λειτουργήσει μεσοεπιθετικά ο Έλληνας άσος θα δημιουργήσει και τις ανάλογες προϋποθέσεις για τον Ολυμπιακό.

Με τον γνωστό πολύ καλό Φορτούνη οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για την απαραίτητη νίκη εκτοξεύονται.

Ένα τρίποντο που οφείλει να πάρει ο Ολυμπιακός για να παρακολουθήσει μετά την αναμέτρηση της Τρίπολης ελπίζοντας πως με το καλημέρα στο 2019 μπορεί να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή.

Για να έχει όμως ενδιαφέρον το ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη πρέπει πρώτα να έχει νικήσει ο Ολυμπιακός στην Λιβαδειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ