Ο Γκερέρο έγινε Ιντέγε κι ο Φορτούνης σκόρερ!

Ο Γκερέρο έγινε Ιντέγε κι ο Φορτούνης σκόρερ!

Ο Μαρτίνς βρήκε τη λύση στην επίθεση του Ολυμπιακού με «σκονάκι» από τον Μάρκο Σίλβα, ενώ δοκιμάζει κι άλλα πράγματα στο Ρέντη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στην επίθεση του Ολυμπιακού την «πατέντα» με τον Φορτούνη. Μας είχε προκύψει και πριν από μερικά χρόνια, όταν και τότε βρισκόταν στον πάγκο των ερυθρόλευκων Πορτογάλος προπονητής, συνεπώς μόνον τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η «επανάληψη» της ιστορίας.

Προφανώς και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει μιλήσει με κάποιους από τους συμπατριώτες του που βρέθηκαν πριν από αυτόν στο Ρέντη και θα έχει κρατήσει κάποια από αυτά που του είπαν ή τον συμβούλεψαν. Από τον Μάρκο Σίλβα φαίνεται (στην πράξη) να έχει επηρεαστεί περισσότερο, αφού κι αυτός είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον είχε ξεκινήσει βασικό στον άξονα της ενδεκάδας στη δική του θητεία.

Μάλιστα ο Κρητικός μέσος είχε σκοράρει στην (τότε) πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε ματς κόντρα στον Πανιώνιο, στο Καραϊσκάκη, όμως στάθηκε άτυχος, αφού λόγω τραυματισμού έχασε έδαφος και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την εκτίμηση του προπονητή του. Τώρα όπως διαπιστώνουμε ο «Μπούχα» ξεκίνησε και πάλι βασικός με τον Μαρτίνς και βγήκε από την ενδεκάδα όταν έφτασε πια στο… κόκκινο, από πλευράς δυνάμεων, ενώ μην ξεχνάμε ότι σε αυτές τις θέσεις περίμεναν στην αναμονή παίκτες όπως ο Γκιγιέρμε και ο Νάτχο.

Κι όσο για την επίθεση; Ο Μαρτίνς ίσως να θυμήθηκε τα λόγια του Σίλβα όταν ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κάποια στιγμή στο γκολ, κυρίως και λόγω γκίνιας, αν και υπήρξε και φεγγάρι που έχασε με τραυματισμό και τον Γκερέρο και τον Χασάν. Παρά ταύτα, κατάλαβε ότι ο Φορτούνης θα μπορούσε να επαναλάβει την επίδοσή καριέρας που είχε με τον Μάρκο (με διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ) αν τον έβαζε μέσα στην περιοχή, όπως κι έγινε, με τον Γκερέρο να αναλαμβάνει το ρόλο του… Ιντέγε Μπράουν, ο οποίος ήταν ο παίκτης που «έφερνε» τον Κώστα σε θέση βολής, ανοίγοντάς του το διάδρομο-την πρώτη χρονιά, γιατί τη δεύτερη σκόραρε ο ίδιος.

Το έλυσε το πρόβλημα με τους υπάρχοντες ο Μαρτίνς και τώρα έχει και… περίσσευμα τον Σολδάνο, τον οποίο κάποια στιγμή θα τον παρουσιάσει στην ενδεκάδα, ενώ εκτός του Μασούρα είναι πιθανό να υπάρξει κι άλλο «νέο πρόσωπο» για τις πτέρυγες. Στην Λιβαδειά ο Ολυμπιακός μας έδειξε ότι βρίσκει τη φόρμα του κι ας έχει ορίζοντα τον Φλεβάρη, όταν θα δώσει τα σημαντικά ματς στην Σούπερ Λίγκα αλλά και τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου, για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μέχρι τότε ο Μαρτίνς μπορεί να μας έχει κι άλλες εκπλήξεις που να μη συνδέονται απαραίτητα με τους προκατόχους και συμπατριώτες του προπονητές, αφού γνωρίζει πλέον καλά  την ομάδα του και στο Ρέντη εφαρμόζει κάποια «δοκιμαστικά» που επί του παρόντος δεν τα έχει βγάλει στους επίσημους αγώνες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ