Ο ΠΑΟΚ βγάζει αντίδραση μετά τις ήττες

Ο ΠΑΟΚ βγάζει αντίδραση μετά τις ήττες

Όσες φορές έχασε φέτος ο Δικέφαλος (σε Ευρώπη κυρίως και μια φορά στο Κύπελλο) επανήλθε άμεσα στις νίκες στο πρωτάθλημα

Το διπλό του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 3-0 ήρθε σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια της σεζόν και σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Για πολλοστή φορά φέτος ο Δικέφαλος έβγαλε άμεση αντίδραση μετά από μια ήττα (αυτή τη φορά από την Παναχαϊκή). Και αυτό το κάνει συνεχώς από την αρχή της σεζόν, επιστρέφοντας άμεσα με νίκες, στους αγώνες πρωταθλήματος. Κάπως έτσι έχει φτάσει στις 14 νίκες και μία ισοπαλία μετά από 15 αγωνιστικές και βρίσκεται στην πρώτη θέση στο +8 από τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα από την Μπενφίκα με 4-1 μέσα στην Τούμπα κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 1-0. Μετά το 0-1 από την Τσέλσι στη Θεσσαλονίκη κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0. Μετά το 1-1 με τον Άρη στο Κύπελλο κέρδισε στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό με 1-0. Μετά την ήττα με 0-2 από τη Βίντι στην Τούμπα κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό. Μετά το 1-0 από τη Βίντι στη Βουδαπέστη κέρδισε τον Παναιτωλικό με 2-1. Μετά την ήττα από την Τσέλσι με 4-0 στο Λονδίνο κέρδισε στη Λαμία με 1-0. Μετά την ήττα με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κέρδισε στη Λιβαδειά με 2-1. Και τώρα μετά την ήττα με 2-1 από την Παναχαϊκή κέρδισε με 3-0 μέσα στην Τρίπολη.

Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τέσσερα σερί ματς στην Τούμπα, τρία για το πρωτάθλημα με Πανιώνιο, ΟΦΗ και Γιάννινα και ένα για το Κύπελλο, τη ρεβάνς με την Παναχαϊκή.

Κανένα παιχνίδι δε το θεωρώ εύκολο και όλα είναι εξίσου σημαντικά. Ο Δικέφαλος χρειάζεται 4Χ4 νίκες για να πάει με φόρα μετά στα ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Πριν από τα ντέρμπι όμως πρέπει να μείνει προσηλωμένος για να κάνει τις άλλες 4Χ4 νίκες. Ας κάνει αυτές και μετά βλέπουμε και τα ντέρμπι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ