Να δείξει χαρακτήρα

Να δείξει χαρακτήρα

Κρίσιμη για την πορεία του Άρη και την επίτευξη του στόχου του,  η επόμενη τετράδα αγώνων στο πρωτάθλημα.

Το μοναδικό που μπορεί να κρατήσει ο Άρης από το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία είναι η νίκη και η τρεις βαθμοί. Παρά την πολύ άσχημη εμφάνιση και το γεγονός ότι χρειάστηκε και η  συνδρομή της τύχης για την επικράτηση, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κράτησε την ομάδα ζωντανή και την βοήθησε να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Η νίκη, επίσης, δίνει την ευκαιρία στους παίκτες και τον προπονητή του Άρη, να κάνουν να ξεχαστεί η άσχημη εμφάνιση απέναντι στη Λαμία, με νίκες στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Όταν περάσει, άλλωστε, ο καιρός, μόνο τα αποτελέσματα θα έχουν σημασία.

Οι αναμετρήσεις που ακολουθούν με Λάρισα, Λεβαδειακό, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα (οι τρεις εκτός και η τελευταία εντός έδρας) θα κρίνουν πολλά σε ότι αφορά τη πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα και της επίτευξης του μίνιμουμ αποδεκτού στόχου που έχει απομείνει, της εξόδου στην Ευρώπη.

Ναι, υπάρχουν απουσίες σημαντικών παικτών, ναι υπάρχει η απώλεια του Μπρούνο Γκάμα που δύσκολα αναπληρώνεται. Ο Άρης, όμως, οφείλει να δείξει χαρακτήρα σ αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Με την ενίσχυση που θα έχει από τις μεταγραφικές κινήσεις – ο Τόνσο θα ξεκινήσει στο βασικό χαρακτήρα του αγώνα με την Λάρισα-, αλλά και το διαφορετικό πρόσωπο που πρέπει να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του.

Στα αποδυτήρια θα πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο οι ίδιοι, παίκτες και προπονητής, μπορούν να πετύχουν ή να αποτύχουν. Από αυτούς εξαρτάται. Αρχής γενομένης από τη κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λάρισα.

Υ.Γ Ο  πιο ποιοτικός παίκτης του ρόστερ ο Μπρούνο Γκάμα, αλλά θα πρέπει ο Άρης να μάθει να παίζει και χωρίς αυτόν. Με την απαραίτητη , βέβαια, ανάγκη για ενίσχυση με ακόμα έναν παίκτη, που προκύπτει από τον τραυματισμό του Πορτογάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ