Άρης: Όρθιος απέναντι σε ατυχία και αγωνιστικό χώρο

Άρης: Όρθιος απέναντι σε ατυχία και αγωνιστικό χώρο

Ο Άρης πήρε έναν βαθμό σε ένα τραγικό γήπεδο και με δυο ακόμα τραυματισμούς να προστίθενται στις πολλές απουσίες του.

Πραγματικά τι κριτική να κάνει κανείς για ένα τέτοιο παιχνίδι, σε έναν τέτοιο γήπεδο και με έναν αγωνιστικό χώρο που μόνο για ποδόσφαιρο δεν ενδείκνυται. Πραγματικά ήταν επικίνδυνη η διεξαγωγή του αγώνα για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι ο Άρης ικανοποιημένος από ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, σε οποιαδήποτε έδρα. Υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, βέβαια, τι να πει κανείς πραγματικά για την προσπάθεια των παικτών του και τι παράπονο να έχει. Ο Άρης που είχε πέντε απουσίες πριν την έναρξη του αγώνα και ο Σάββας Παντελίδης είδε ακόμα δυο να αποχωρούν στο πρώτο ημίχρονο.

Με τον Βέλεθ, μάλιστα, να μην είναι μια απλή απώλεια, αλλά να είναι ο κορυφαίος παίκτης της άμυνας στα λεπτά που αγωνίστηκε. Επειδή, βέβαια, ο Μπάσα έχει ακούσει πάρα πολλά και αρκετές φορές δικαιολογημένα, σήμερα ήταν καλός, ειδικά όταν έπαιξε ως παρτενέρ του Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας.

Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις από το ντεμπούτο του Κόρχουτ. Ο Ούγγρος αμυντικός κλήθηκε στο ντεμπούτο του να παίξει σε άλλη θέση από τη φυσική του και τα πήγε πολύ καλά. Ποδοσφαιριστής από αυτούς που πρέπει να παίρνει μια ομάδα, έτοιμος, δηλαδή να μπει και να παίξει, όντας καλύτερος από τους υπάρχοντες.

Απέναντι σε μια ομάδα που επιστράτευσε ουκ ολίγες φορές σκληρό παιχνίδι και δυνατά μαρκαρίσματα, που δεν τιμωρήθηκαν όπως θα έπρεπε.

Ο Άρης θα πρέπει, πλέον, να ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Είναι ευχάριστο ότι ο τραυματισμός του Βέλεθ δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρός και ο ποδοσφαιριστής θα το παλέψει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση στη Λιβαδειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ