Ο (μάλλον) καλός βαθμός και οι μέρες Καρυπίδη

Ο (μάλλον) καλός βαθμός και οι μέρες Καρυπίδη

Ο Άρης έβγαλε συσπείρωση κόντρα στα προβλήματα και τώρα η διοίκηση οφείλει να ολοκληρώσει το μεταγραφικό πλάνο.

Όπως το περίμενα: Οι παίκτες του Άρη συσπειρώθηκαν, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα και έκαναν ένα από τα πιο παθιασμένα φετινά ματς. Οι κίτρινοι θα μπορούσαν να φύγουν νικητές αλλά και ηττημένοι από το χειρότερο τερέν της λίγκας και εν τέλει η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Θα πάρει αξία αυτός ο βαθμός, αν την επόμενη εβδομάδα η ομάδα γυρίσει νικήτρια από τη Λιβαδειά, διαφορετικά οι κιτρινόμαυροι θα κοιτάζουν και πάλι τι έκαναν οι ομάδες που είναι κοντά τους βαθμολογικά.

Αυτό με τα προβλήματα να προκύπτουν το ένα μετά το άλλο, ομολογώ ότι δεν θυμάμαι αν και πότε έχει ξανασυμβεί. Με τρεις αριστερούς μπακ, χωρίς φορ και τρίτο στόπερ έναν άπειρο παίκτη με παραστάσεις μόνο από την Κ19 πήγε στη Λάρισα η αποστολή, ενώ έφυγαν και δυο ακόμη με αναγκαστικές αλλαγές.

Εκτός από τη συσπείρωση και τη διατήρηση μιας θετικής ψυχολογίας, υπήρξαν και μεμονωμένα κέρδη. Η πρώτη εμφάνιση του Κορχούτ φανέρωσε έναν ποδοσφαιριστή με επαρκή κατάρτιση, αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του, καλό (με απλές επιλογές) πασέρ, παίζοντας μπροστά από το φυσικό του χώρο.

Μου άρεσε η προσπάθεια του Νίκο Μαρτίνες «να βγει μπροστά». Να δείξει ότι μπορεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας, έχοντας και την αποστολή αυτή από τον προπονητή του στο συγκεκριμένο ματς.

Είδα ξανά τον Κουέστα που εμπνέει σιγουριά, το Βαλεριάνο και τον Ιντζόγλου να βάζουν τα πόδια, παρά την ιδιαίτερη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Από αύριο, είναι «μέρες Καρυπίδη». Το ρεπορτάζ δίνει δυο παίκτες σε κατάσταση αναμονής για να έρθουν Θεσσαλονίκη, είναι προφανές πόσο σημαντικό είναι αυτό να συμβεί άμεσα.

Και επίσης, να μιλήσει με τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή και να καταλήξουν σε αποφάσεις που θα υλοποιηθούν και θα ξεκαθαρίσουν το ρόστερ, με τα νέα δεδομένα που μπορεί να δημιουργούν και οι τραυματισμοί στη Λάρισα.

Φυσικά, παράλληλα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου μέσα στην εβδομάδα.

Θέλεις ν’ αγιάσεις και οι ταλαντούχοι Έλληνες διαιτητές δε σε αφήνουν: Με διαιτησία σαν του Φωτιάδη στο Χαριλάου και τέτοια ανοχή στα μαρκαρίσματα του γηπεδούχου εντός και εκτός περιοχής, ο Άρης δε θα χάσει πόντο ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ