Άρης : Ψυχοβγάλτης αλλά με μέταλλο

Άρης : Ψυχοβγάλτης αλλά με μέταλλο

Ο Άρης έκανε τα εύκολα δύσκολα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κατόρθωσε να κάνει το έξι στα έξι και αυτό είναι που μετράει.

Όταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και κοιτώντας το πρόγραμμα, όλοι λέγαμε από μέσα μας ότι ο Άρης έχει την ευκαιρία να κάνει το απόλυτο των νικών στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μετά από αυτό που έπαθε ο Άρης, βέβαια, την περσινή αγωνιστική περίοδο, που τα μεγάλα λόγια έμειναν λόγια, ήταν λογικό παίκτες και προπονητής να μην κάνουν τέτοιες δηλώσεις.

Αυτό που ήθελε ο Άρης το πέτυχε όμως. Εύκολα, δύσκολα, με άγχος, ξεκούραστα, με τύχη , χωρίς τύχη, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Και ο βαθμολογικός πίνακας δείχνει ότι ο Δημήτρης Σπανός και οι ποδοσφαιριστές του τα πήγαν εξαιρετικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αυξάνοντας, μάλιστα, σήμερα και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στην Πάτρα, στους πέντε την διαφορά τους από την δεύτερη θέση, όπου ισοβαθμούν Παναχαϊκή και Δόξα Δράμας.

Ο Άρης δεν έθελξε με την απόδοση του στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να μιλάμε για τελείως διαφορετικό παιχνίδι, αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Δεν το έκανε, όμως και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Όταν η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη από το σουτ του Ξυδά και στην συνέχεια πήρε μια περίεργη τροχιά και πέρασε παράλληλα από την γραμμή του τέρματος για να καταλήξει άουτ, ο χρόνος σταμάτησε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Δημήτρης Σπανός φοβήθηκε μην πάθει η ομάδα του το ίδιο με το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτός ήταν και ο λόγος που πέρασε και τρίτο αμυντικό χαφ, τον Μαραγκό, στα τελευταία εννιά λεπτά του αγώνα. Κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του, όταν και πήρε την ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα του γύρισε πίσω στα τελευταία λεπτά. Ο Άρης πήρε ακόμα μια σημαντική νίκη, δείχνοντας παράλληλα ότι έχει το μέταλλο, που του έλειπε την περσινή αγωνιστική περίοδο, για να πετύχει την άνοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ