Τα 11 γκολ στην μετά Πρίγιοβιτς εποχή και η επιθυμία να βρουν τον Ολυμπιακό στον τελικό

Τα 11 γκολ στην μετά Πρίγιοβιτς εποχή και η επιθυμία να βρουν τον Ολυμπιακό στον τελικό

Ο Πρίγιοβιτς έφυγε και στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ανάσαναν επιθετικά καθώς σε τρία ματς έχουν πετύχει 11 γκολ. Στην Τούμπα, υπάρχει η επιθυμία να συναντήσουν στο τελικό τον Ολυμπιακό για να δείξουν και πάλι ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Το «σοκ» της απουσίας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επηρέασε όπως φαίνεται μόνο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι την ομάδα. Ο Δικέφαλος, στην μετά Πρίγιοβιτς, εποχή έχει βρει τον τρόπο να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες, αλλά και να σκοράρει ακόμα πιο εύκολα.

Κανείς δεν πίστευε ότι οι Ασπρόμαυροι θα παρουσίαζαν αυτό το πρόσωπο να πετυχαίνουν δηλαδή 11 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια αποδίδοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αποδεικνύεται πως στην ομάδα υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος και να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει πολύ γρήγορα την απουσία του.

Βέβαια για να γίνει όλο αυτό χρειάστηκε να βάλει πλάτη, ο Πασχαλάκης που για 45 λεπτά στο ματς με τον Αστέρα. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι όπου κράτησε την ομάδα του όρθια και πήρε ένα μεγάλο τρίποντο στην Αρκαδία. Ο αρχηγός της ομάδας Αντελίνο Βιερίνια όπου με ένα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το σύνθημα ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ και χωρίς τον Πρίγιοβιτς. Αυτό το γκολ έφερε μια ανακούφιση μέσα στην ομάδα και η συνέχεια είναι γνωστή για το τι ακολούθησε από τότε μέχρι και χθες.

Το καλό είναι πως υπήρξε η άμεση κινητοποίηση της ΠΑΕ στο θέμα της πώλησης Πρίγιοβιτς. Δεν άφησαν την ομάδα να συνεχίσει να έχει ανοιχτά ζητήματα όπως ήταν το θέμα των ανανεώσεων, αλλά και των μεταγραφών. Έβαλαν άμεσα πάνω στο τραπέζι όλα τα θέματα, ανέλυσαν με λεπτομέρεια όλα τα δεδομένα και αποφάσισαν να δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

Τελείωσαν το θέμα του μέσου φέρνοντας το Μίσιτς, καθ’ υπόδειξη Λουτσέσκου. Διάλεξαν με ψυχραιμία φορ με προοπτική για το μέλλον, εκτιμώντας ότι για το παρόν πρώτη επιλογή πρέπει να είναι ο Ακπομ.

Έτρεξαν” το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων που παρέμενε ανοιχτό από το καλοκαίρι, αρχίζοντας από τον Πασχαλάκη. Υπάρχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα όπως αυτά των Σάκχοφ, του Κάνιας και φυσικά του Βαρέλα. Έφεραν τον Γιαννούλη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και ο Ενρίκε. Όλα αυτά δείχνουν πως την ομάδα καμία απώλεια δεν μπορεί να την αγγίξει.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και την Παρασκευή στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει η κλήρωση για τους «8» του θεσμού. Αυτό που θέλουν στην Τούμπα είναι να αποφύγουν τον Ολυμπιακό, όχι γιατί τον φοβούνται, αλλά γιατί θέλουν και εύχονται να τον συναντήσουν στον τελικό. Θέλουν να αποδείξουν σε μονό παιχνίδι και μάλιστα στο ΟΑΚΑ, όπως έκανε και πέρσι με την ΑΕΚ, ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο μοναδικός αντίπαλος που αμφισβητεί την ανωτερότητα του Δικεφάλου είναι οι Ερυθρόλευκοι ακόμα και τώρα που η διαφορά που τους χωρίζει είναι στους +8 βαθμούς. Γι’ αυτό τον λόγο και θέλουν να τον βρουν στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ