ΠΑΟΚ : Μην τους σεβαστείτε τελειώστε τους

ΠΑΟΚ : Μην τους σεβαστείτε τελειώστε τους

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (10/12) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων και του εμφυλίου, στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν θα πρέπει να σεβαστεί τους «πράσινους», αλλά να τους διαλύσει αγωνιστικά.

Μετά από 104 ημέρες, ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο του «διπλό» σε έκτος έδρας αναμέτρηση. Για να έρθει όμως η νίκη επί της Ξάνθης έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα νωρίτερα. Από τις εκκαθαρίσεις μέσα στην ομάδα, την χρησιμοποίηση κάποιων παικτών που… νιώθουν τι θα πει ΠΑΟΚ, αλλά και την ανακοίνωση της Θύρα 4. Αυτά και κάποιες άλλες καταστάσεις μικρότερης σημασίας συντέλεσαν στο να παίξουν 11 αφηνιασμένοι ποδοσφαιριστές που το μοναδικό πράγμα που είχαν στο μυαλό τους ήταν η νίκη. Σε καμία περίπτωση ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκανε κάποιο μαγικό στους ποδοσφαιριστές για να παίξουν με πάθος, νεύρο και ψυχή. Απλά άρχισε να καταλαβαίνει και ο ίδιος πως δεν μπορεί να στηρίζεται άλλο σε ποδοσφαιριστές που έχουν δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ, είναι πλούσιο σε ταλέντο που αν δοθεί προσοχή θα κάνουν όλοι τους παπάδες. Είδατε όλοι τι έκανε ο Λημνιός, ο Πασχαλάκης…

Για μένα η νίκη επί της Ξάνθης δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Δεν θα ακολουθήσω την τακτική κάποιων άλλων που λένε ότι εκεί που έχασε βαθμούς η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, εγώ κέρδισα. Γιατί κι εσύ ως ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς στην Λειβαδιά, απ’ όπου πέρασε σήμερα η ΑΕΚ πανηγυρικά. Αυτό που θα μετρήσει για μένα είναι αν από εδώ και στο εξής δω μια ομάδα που θα σκυλιάζει σε κάθε γήπεδο που δεν θα φοβάται αν έχει κρύο, βροχή ή ήλιο. Μια ομάδα που δεν θα τρέμουν τα πόδια των παικτών της αν δεχτεί κάποιο γκολ. Μια ομάδα που ο προπονητής της θα βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Μια ομάδα που θα είναι πλαισιωμένη από ανθρώπους που θα τραβάνε τα αφτιά στους ξενύχτηδες και στους προβληματικούς.

Την Κυριακή (10/12) ο Δικέφαλος υποδέχεται τον διαλυμένο διοικητικά Παναθηναϊκό στην καυτή Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι», όχι απλά πρέπει να κερδίσουν τους «πράσινους», αλλά να τους… τελειώσουν. Να τους δώσουν την χαριστική βολή και να τους βυθίσουν ακόμα πιο κάτω στην βαθμολογία. Δεν πρέπει να τους σεβαστούν, ούτε να τους λυπηθούν γιατί δεν το θέλει πρώτα από όλα ο κόσμος της ομάδα, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης που κυνηγήθηκε λυσσαλέα από τον Γιάννη Αλαφούζο και τα φερέφωνα του. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα επιστρέψουν μετά από τέσσερις περίπου μήνες στο «σπίτι» τους θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις εκδηλώσεις τους αν θέλουν να ξανά πατήσουν το πόδι τους στην Τούμπα.

Υ.Γ. Μαθαίνω πως η συμμετοχή του Αντελίνο Βιερίνια στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ταξίδεψε σήμερα για την Ρουμανία αεροπορικώς, προσανατολίζεται να βάλει αριστερά τον Κρέσπο και τον Μαλεζά δίδυμο με τον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας.     

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ