Νοοτροπία που θέλει ο Άρης

Νοοτροπία που θέλει ο Άρης

Η κίνηση του Λάρσον να προπονηθεί μόνος του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δείχνει τη φιλοσοφία με την οποία ήρθε ο παίκτης

Με ένα εξαιρετικό βιογραφικό ήρθε στον Άρη ο Ντάνιελ Λάρσον. Με τους ανθρώπους της ομάδας να τον πιστεύουν ιδιαίτερα και να του κάνουν συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Τα βιογραφικά, φυσικά και τα νούμερα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Ούτε διασφαλίζουν την επιτυχία ή -στην αντίθετη περίπτωση- ούτε οδηγούν στην αποτυχία μια μεταγραφή.

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς θα παίξει ο Σουηδός μεσοεπιθετικός με την φανέλα του Άρη, εκτός, βέβαια, αν διαθέτει μαντικές ικανότητες. Ο τρόπος, όμως, με τον οποίο αποφάσισε να …συστηθεί ο ποδοσφαιριστής λέει πολλά για την νοοτροπία με την οποία έρχεται στην ομάδα.

Ο Λάρσον δεν είναι κανένας άπειρος πιτσιρικάς. Παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, με παρουσία σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως αυτό της Πριμέρα Ντιβιζιόν και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Σουηδός έχει γενέθλια σήμερα και κλείνει τα 32 του χρόνια. Παρόλα, αυτά, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ξάφνιασε ευχάριστα τους ανθρώπους του Άρη, ζητώντας να προπονηθεί μόνος του.

Κάτι που δείχνει πολλά σε ότι αφορά τη φιλοσοφία με την οποία έρχεται στην ομάδα. Ο Άρης χρειάζεται παίκτες με αυτή τη νοοτροπία. Χρειάζεται τη προσωπικότητα που μπορεί να βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια ο Λάρσον.

Ο Άρης που φαίνεται ότι μετά τον Λάρσον επιμένει …σουηδικά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Καρλ Χόλμπεργκ είναι –ή καλύτερα φαίνονται- εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών, ενώ ο ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται και επίσημα. Διεθνείς αμφότεροι με την εθνική ομάδα της χώρας τους και με πολύ καλά στοιχεία.

Οι δυο περιπτώσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις με τις ομάδες τους για το οικονομικό αντάλλαγμα, καθώς ο Άρης φαίνεται να έχει πείσει τους δυο παίκτες να έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Σε ότι αφορά την επίθεση, πάντως, στον Άρη εξετάζουν και ακόμα μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, αν δεν έχει θετική έκβαση η προσπάθεια για απόκτηση του Χόλμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ