Η ομάδα των δυο προέδρων και των πέντε υποβιβασμών

Η ομάδα των δυο προέδρων και των πέντε υποβιβασμών

Ο κανονικός Καρυπίδης πήγαινε στις συνεδριάσεις της λίγκας υποδυόμενος τον ξάδερφό του, ο οποίος υποδυόταν τον κανονικό Καρυπίδη.

Όταν πριν το παιγνίδι μας με τον «ο Άρης» στον Χαρίλαο που αυτοί βάφτισαν ως ντέρμπι ενώ το νιώθουν ως τελικό C.L, περιέγραφα τη μοναδική αστειότητα τους, ίσως δε γινόμουν τόσο πιστευτός.

Για του λόγου το αληθές είχα ανεβάσει αυτό το κείμενο, στην προσπάθεια να εξηγήσω πως υπάρχουν στιγμές γέλιου που μόνο αυτοί μπορούν να προσφέρουν στην ποδοσφαιρική ανθρωπότητα. Της Σιών σύλλογος, Βάνα Μπάρμπα-Κολτσίδας και δοσίλογος.

Διετέλεσαν παραρτήματα και των τριών του ΠΟΚ, πέρασαν από το κρεβάτι του Πατέρα, του Βαγγέλα και του Μάκη Ψωμιάδη.

Με την πάροδο του χρόνου άπαντες αντιλήφθηκαν τους λόγους που για εμάς εδώ πάνω, αποτελούν όαση, την ιδανική μορφή διασκέδασης! Είναι το αναμμένο τζάκι τις κρύες νύχτες του χειμώνα, η δροσιά του κλιματιστικού μέσα στον καύσωνα!

Μετά το sold out με 16χιλ κομμένα εισιτήρια σε γήπεδο χωρητικότητας άνω των 20χιλ, μετά τα πανηγύρια για τα πρωταθλήματα στην τηλεθέαση, έφτασε η στιγμή για να εμπεδώσει ο καθένας, γιατί είναι τα ιδανικά πειραματόζωα όταν θέλουμε να εξασκήσουμε την τέχνη του τρολ.

Όπως αποκάλυψε ο Κούγιας και παραδέχτηκε ο μπατίρης μπακάλης, ο κανονικός Καρυπίδης που όλοι γνωρίζουμε ως πρόεδρο, δεν είναι τελικά πρόεδρος, αφού τη θέση κατέχει ο ξάδερφος του, ο οποίος ξάδερφος με τη σειρά του παρίστανε τον κανονικό Καρυπίδη, ως πρόεδρο της ΠΑΕ «ο Άρης».

Ο κανονικός Καρυπίδης που όλοι γνωρίζουμε λοιπόν, πήγαινε στις συνεδριάσεις της Σούπερ λιγκ υποδυόμενος τον ξάδερφό του, ο οποίος ξάδερφος με τη σειρά του υποδυόταν τον κανονικό Καρυπίδη στην ΠΑΕ.

Έγινε η πρώτη ΠΑΕ με δυο προέδρους, λίγο ακόμα και θα ξεπεράσει την Ελλάδα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών, όπως είχε πει ο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά τη Συνθήκη των Σεβρών!  Δυο υποβιβασμοί ακόμα το προσεχές διάστημα και θα γίνει, η ομάδα των δυο προέδρων κι των πέντε υποβιβασμών!!!

Ο Καρυπίδης πάντως – ο κανονικός όχι ο ξάδερφος-, έδωσε αφοπλιστική απάντηση, ρίχνοντας άπλετο φως στην υπόθεση, αφού ξεκαθάρισε πως «λόγω των νέων μου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που δημιουργούν ασυμβίβαστα, αναγκάστηκα να αφήσω για τυπικούς και μόνο λόγους τη θέση του προέδρου».

Ποιες να είναι άραγε οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που του απαγορεύουν να είναι πρόεδρος ΠΑΕ, ξέρετε κάποια που να απαγορεύει αξιώματα σε ποδοσφαιρική εταιρία;

Εκτός αν σκοπεύει να πάρει κάνα επίδομα από τον ΟΑΕΔ για start up επιχείρηση και θέλει να θολώσει τα νερά.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο της γειτονιάς, ο «ο Άρης» είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδας, η αναφορά του ονόματός του είναι αρκετή για να ανοίξουν πόρτες, οπότε ο πρόεδρος της ομάδας μπορεί να διαβεί από Λευκό Οίκο μέχρι τη Σκάλα του Μιλάνου και μάλιστα απρόσκλητος!

Έτσι και σκάσει ο Καρυπίδης στη Σκάλα του Μιλάνου-είτε ο κανονικός είτε ο ξάδερφος- και πει «ποια είναι αυτή που τσιρίζει, βάλτε λίγο Ρέμο να γουστάρουμε», θα το γυρίσουν επιτόπου σε μπουζουκσίδικο…

Για ποιο λόγο λοιπόν, να μην είναι πρόεδρος παριστάνοντας τον ξάδερφο του;

Από τις αντιδράσεις του πάντως δείχνει να τα έχει χαμένα, έτσι είναι όμως όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και τα βάζεις με τον Κούγια, κάπου θα σε βρει και θα σε κάνει ρόμπα.

Προκύπτει και από δήλωσή του, «θα πάρει τις απαντήσεις του για όλα ο Κούγιας στο επόμενο ΔΣ της λίγκας που θα είμαι κανονικά παρών. Και θα μας εξηγήσει πως παραβρίσκεται αυτός στις συνεδριάσεις ενώ διώκεται για κακουργήματα και στις 22 του μήνα κάθεται στο σκαμνί», όπου εμφανώς αποφεύγει να μιλήσει για την ουσία και πετά τη μπάλα στην εξέδρα.

Με ποια ιδιότητα θα παραστεί άραγε στη λίγκα, ως ξάδερφος του ξαδέρφου που είναι πρόεδρος του «ο Άρης»; Και τι είναι η λίγκα δηλαδή, πολυκατάστημα για να μπαίνει όποιος γουστάρει;

Για να μην τον αδικούμε πάντως, έχει δίκαιο σε αυτό που λέει για τον Κούγια, ως διωκόμενος για κακουργήματα δε μπορεί να είναι πρόεδρος ΠΑΕ, κανονικά πρέπει να εκπέσει του αξιώματός του.

Ο Κούγιας βέβαια είναι ένας, δεν είναι άλλος ο Κούγιας που υποδύεται τον πρόεδρο της Λάρισας, άλλος που δικηγορεί, άλλος που βγαίνει στον Θωμαΐδη κι άλλος που πλακώνει στις φάπες τους φουσκωτούς του Τζάμπα…

ΥΓ. Ελπίζω να κατάλαβε ο Καρυπίδης -όχι ο ξάδερφος-, πως ο πράξη του να παριστάνει τον ξάδερφό του και να υπογράφει ως πρόεδρος  ΠΑΕ, είναι κακουργηματικής φύσεως, οπότε θα τρέχει στον Βαγγέλα να τον σώσει.

Θα μου πεις τι τον ενδιαφέρει, μήπως αυτός είναι πρόεδρος στην ομάδα;

Με τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες δε θα έχει πρόβλημα λογικά, το μυστηριώδες ασυμβίβαστο δεν θα αφορά το ποινικό μητρώο, αλλά αποκλειστικά το αξίωμα του προέδρου.

ΥΓ.1 Το μόνο ανεξιχνίαστο της υπόθεσης παραμένει ποιος είναι ο ξάδερφος που υποδύεται τον κανονικό Καρυπίδη; Επιβάλλεται μια δήλωση, μια απλή τοποθέτηση έστω, διαφορετικά δεν αντέχεται το θρίλερ που ζούμε…

ΥΓ.2 Στην πραγματικότητα μιλάμε για σκάνδαλο ολκής, για απάτη με όλη τη σημασία της λέξης! Φανταστείτε στη θέση του να ήταν ο Σαββίδης, ο Βαγγέλας, ο Αλαφούζος, ο Κούγιας, ακόμα κι ο Σπανός ή ο Χριστοβασίλης, πρώτο θέμα θα ήταν παντού, ο Βασιλειάδης θα έκανε παντού δηλώσεις.

Είναι αντισυστημική ομάδα όμως, γι’ αυτό οι περισσότεροι το πέρασαν στο ντούκου.

Μέχρι και η αφεντιά μου, πλάκα κάνει κατά βάσει, επιβεβαιώνοντας όσα ανέφερα στην εισαγωγή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ