Επιστροφή στο ιδανικό παιχνίδι

Επιστροφή στο ιδανικό παιχνίδι

Ο Μαντί Καμαρά είναι έτοιμος για να παίξει και η επιστροφή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι καλύτερο για τον Μαρτίνς. Το ματς στην Τρίπολη θέλει δύναμη και νεύρο και το come back του νεαρού νέσου δίνει μια έξτρα επιλογή στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης σ΄ ένα ματς που αν μη τι άλλο έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του λιμανιού. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δώσουν το 100% για να πετύχουν τον στόχο τους και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τα ματς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη είχαν πάντα τα χαρακτηριστικά μιας «μάχης».

Ήταν παιχνίδια που πήγαιναν πολύ στην δύναμη, στην ένταση, στο νεύρο κι αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ένα ανάλογο ματς και το απόγευμα της Κυριακής.

Με βάση λοιπόν όσα προαναφέραμε είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε στην επιστροφή του Μαντί Καμαρά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά. Ο νεαρός μεσοαμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ξανά στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι ξεκάθαρο πως η επιστροφή του δυναμικού μέσου γίνεται στο ιδανικό παιχνίδι για τους πειραιώτες. Ο Καμαρά επιστρέφει σ’ ένα παιχνίδι που η ομάδα του Πειραιά θα χρειαστεί και την ενέργεια, τη δύναμη και την ένταση που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο ο διεθνής άσος.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον προπονητή των ερυθρόλευκων ότι μπορεί να υπολογίζει και στον Καμαρά, σε ότι αφορά τα πλάνα του για την πολύ σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα. Και η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να έχει ετοιμοπόλεμο τον Καμαρά γι’ αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τον Καμαρά στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το αν θα είναι σε θέση να παίξει βασικός ο Φορτούνης που έχει ενοχλήσεις. Όπως και να’ χουν όμως τα πράγματα είναι σίγουρο ότι ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων μπορεί να προσφέρει πολλά παίζοντας και σαν αλλαγή.

Το ζητούμενο άλλωστε ήταν να βρίσκεται στην αποστολή ο διεθνής μέσος και τώρα είναι στο χέρι του Μαρτίνς αν θα τον χρησιμοποιήσει. Και είναι πολύ σημαντικό επίσης να σημειωθεί ότι ο Καμαρά δούλεψε εντατικά το διάστημα της αποθεραπείας του στο Ρέντη για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.

Για τις δυσκολίες του αγώνα στην Τρίπολη δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι απαραίτητο να δείξουν τη νοοτροπία που είχαν στην ρεβάνς με την Ξάνθη για το Κύπελλο για να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Αστέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ