Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Περέιρα…

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Περέιρα…

Χωρίς πλάκα είναι ένας μικρός Θεούλης! Ο ορισμός Κομίνη μετά από το νέο… επίτευγμα στη Λαμία αφοπλίζει… Δεν μεταδίδω άλλο όπως έλεγε και ο Χελάκης!

Ζήτω η τρέλα! Ζήτω η εξυγίανση, ζήτω η ΚΕΔ, ζήτω ο Γραμμένος, ζήτω ο Περέιρα! Ο Πορτογάλος πραγματικά είναι ο… Τσίπρας του ποδοσφαίρου μας. Αγέρωχος, σίγουρος για την επιτυχία της δουλειάς του. Δεν «κωλώνει» πουθενά, δεν του αλλάζει την γνώμη τίποτα. Έτοιμος να μας κάνει έναν καλύτερο ποδοσφαιρικό λαό.

Για αυτό και μια μέρα μετά την… ομορφιά του Κομίνη στη Λαμία αποφάσισε να τον επιβραβεύσει ορίζοντας τον να σφυρίξει στο Καραϊσκάκη το Ολυμπιακός-Λάρισα! Έτσι για το καλό, για το μπράβο, για το σωστό και το δίκαιο. Ήταν δίκαιο έγινε πράξη ένα πράγμα.

Βέβαια εδώ ξαναέβαλε τον Τσαμούρη να σφυρίξει, τον διαιτητή που είδε το μπλογκ του Βιεϊρίνια στην Λαμία και έδειξε παίζεται, στον Κομίνη είναι το πρόβλημα;

Δεν μασάει ο Πορτογάλος και το δείχνει ξεκάθαρα. Το ελέγχει το πράγμα, όλα βαίνουν καλώς στην διαιτησία, υπάρχει βελτίωση όπως άλλωστε έχει δηλώσει με στόμφο λίγο καιρό πριν. Και οι πράξεις του το αποδεικνύουν.

Σε αυτό το σημείο θέλω να δηλώσω επισήμως πως δεν κριτικάρω, ούτε στοχοποιώ κανένα. Επίσης δεν υιοθετώ τίποτα.

Οφείλω άλλωστε να ομολογήσω πως πλέον όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Περέιρα! Πολύ περισσότερο για να παίρνω τον μισθό που παίρνει στην ΚΕΔ αλλά και για να νοιώσω όπως φαντάζομαι πως νοιώθει ο ίδιος. Αμέριμνος. Δεν σας ακούει κορόιδα ο Περέιρα, δεν σας βλέπει ο Κολοσσός!

Εσάς που βλέπετε αδικίες στις διαιτησίες, εσάς που δεν βλέπετε τα λάθη που γίνονται. Εσάς που απορείτε όχι πια για τα λάθη που πέφτουν βροχή από αγωνιστική σε αγωνιστική αλλά για το ότι όσοι διαιτητές τα κάνουν αντί να πάνε σπίτι τους συνεχίζουν αμέριμνοι το έργο τους.

Γιατί εδώ έχουμε κράτος, που έλεγε ο αείμνηστος Ηλιόπουλος στην μεγάλη κωμωδία «Γκαρσονιέρα για δέκα». Στην περίπτωση μας σίγουρα δεν είναι για δέκα, δύο βλέπω αλλά δεν έχει και καμία σημασία.
Σημασία έχει πως ο Περέιρα βελτιώνει την διαιτησία σε τέτοιο βαθμό που τα κάνει… αόρατα. Σαν το overlay, για να θυμηθώ κάτι ακόμη από την γενιά μου.

Το σύστημα βλέπετε ακολουθεί την λογική «πετάει ο γάιδαρος; Πετάει». Άρα γιατί φωνάζετε κύριοι για τον Κομίνη; Τι σας έκανε ο Κομίνης; Είναι αλήθεια πως έχει ένα θεματάκι στο να παίρνει αποφάσεις όπως συνέβη πέρσι στην Τούμπα. Βέβαια και όταν τις παίρνει γρήγορα δεν το πολυπετυχαίνει όπως συνέβη στη Λαμία.

Και αυτά όμως είναι αρκετά για να στερήσουν από τον χώρο της διαιτησίας τον διεθνή Κομίνη; Να τον στείλουμε στα τρένα;

Για αυτό έχουμε τον Περέιρα που παίρνει γενναίες αποφάσεις! Κόντρα σε θεούς και δαίμονες ο άνθρωπος φέρνει εις πέρας ένα μεγαλόπνοο πλάνο. Αυτό της εξυγίανσης του Γραμμένου, του Ιβάν, του Μελισσανίδη, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΦΙΦΑ.

Και εδώ βεβαίως θα πρέπει να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τις ξένες δυνάμεις του ποδοσφαίρου που εποπτεύουν το ποδόσφαιρο μας.

Τους… Μέρκελ που μας βοηθούν για να πάμε καλύτερα, να δούμε μια άσπρη μέρα. Η στήριξη τους στον Περέιρα είναι στήριξη σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους Έλληνες.

Ζούμε μεγάλες στιγμές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ