Υπάρχει μόνο η Ξάνθη

Υπάρχει μόνο η Ξάνθη

Το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι στα Πηγάδια πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος

Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να ενδιαφέρει σήμερα, Τετάρτη, τον οργανισμό Άρη, είναι η αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ένα παιχνίδι κομβικό, που θα κρίνει αρκετά, αλλά όχι όλα, σε ότι αφορά την συνέχεια της πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Απέναντι σε έναν αντίπαλο, που φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο πιο ανταγωνιστικός, σε ότι αφορά τη κούρσα της εξόδου στην Ευρώπη.

Ο Άρης θα πρέπει να κερδίσει στην Ξάνθη, προκειμένου να ρεφάρει την ήττα από τον Λεβαδειακό. Απλά, αυτό, πρέπει και  να μπει στο μυαλό όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και να το δούμε εμπράκτως στον αγωνιστικό χώρο των Πηγαδίων και όχι να μείνουμε στα λόγια.

Ο προπονητής και οι παίκτες είναι αρμόδιοι για το αγωνιστικό, γι αυτά που θα δούμε στο χορτάρι. Αυτοί οφείλουν να φέρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, η διοίκηση και οι υπεύθυνοι του  αγωνιστικού τμήματος, οφείλουν να διασφαλίσουν ότι η ομάδα θα πάει στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι με τη μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία.

Κάτι που φαίνεται ότι λείπει το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον Άρη. Με μοναδική αιτία γι αυτό τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, γιατί κακά τα ψέματα από εκεί ξεκινούν  όλα. Αυτό διορθώνεται μόνο με νίκες και βαθμούς.

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας, αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι θετικό κλίμα και ηρεμία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν Αρειανοί που δεν θέλουν να κερδίσει η ομάδα, για να φύγει ο Παντελίδης ή γιατί δεν συμπαθούν τον Καρυπίδη, ή για να νιώσουν δικαιωμένοι.

Θέλω να πιστέψω ότι όλος ο οργανισμός που λέγεται Άρης θα ενωθεί και με θετική ενέργεια θα περιμένει από τους παίκτες να κάνουν το καθήκον τους. Με τον Άρη που με νίκη αύριο στα Πηγάδια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα βρεθεί στην πέμπτη θέση.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ