Ο κόσμος «διψάει» για καλή μπάλα και βλέπει Ολυμπιακό

Ο κόσμος «διψάει» για καλή μπάλα και βλέπει Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός «απλώνει» στο χορτάρι νέες ιδέες, ανοίγει παιχνίδι με χίλιους τρόπους και ο κόσμος χαίρεται να βλέπει μπάλα. Ο Μαρτίνς έχει φτιάξει μια «μηχανή» παραγωγής φάσεων και η κόκκινη «αρμάδα» τρελαίνει κόσμο με το θέαμα που προσφέρει

Υπάρχει μόνο μια ομάδα στην Ελλάδα που παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και παρουσιάζεται καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι. Υπάρχει μόνο μια ομάδα που κάνει εντυπωσιακό αριθμό ευκαιριών σε κάθε αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Υπάρχει μια ομάδα την οποία έχουν αναγνωρίσει ως την καλύτερη όλοι σχεδόν οι αντίπαλοι. Απλά τα πράγματα και όλοι το παραδέχονται. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που χαίρεται ο κόσμος να την βλέπει γιατί πολύ απλά παρουσιάζει ελκυστικό θέαμα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν να παρουσιάσουν νέες ιδέες παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Παίζουν στο… κόκκινο με ένταση που δεν μπορεί να πλησιάσει άλλη ομάδα και παράλληλα δημιουργούν. Για να είμαστε ακριβείς «κεντάνε». Και το κάνουν για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα γιατί στο ρόστερ της ομάδας του λιμανιού υπάρχουν οι παίκτες για να εφαρμοστούν σύγχρονες ιδέες με βάση το επιθετικό προφίλ. Υπάρχουν παίκτες μεγάλης αξίας όπως είναι ο Φορτούνης, ο Νάτχο, ο Γκιγιέρμε, ο Λάζαρος, ο Ομάρ, ο Καμαρά και τόσοι ακόμα.

Προστέθηκαν στο έμψυχο δυναμικό των πειραιωτών ο Μασούρας και ο Σολδάνο. Κι έδειξε ο νεαρός Έλληνας εξτρέμ στο ματς με την Λάρισα γιατί του έχει δείξει εμπιστοσύνη ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είχε δει από την πρώτη μέρα στο Ρέντη την δίψα του Μασούρα να παίξει στον Ολυμπιακό και του έδωσε την ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν παίζει καλή μπάλα γιατί έχει στον πάγκο του έναν εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος δουλεύει πολύ με την ομάδα του έχοντας ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό του. Την διαρκή εξέλιξη του Ολυμπιακού, βάζοντας συνεχώς νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως η μέχρι στιγμής πορεία των πειραιωτών δικαιώνει απόλυτα τον Πορτογάλο προπονητή και το επιτελείο του, για την δουλειά που έχουν κάνει στο Ρέντη. Δικαιώνει βέβαια και την διοίκηση των ερυθρόλευκων που έκανε την επιλογή του Μαρτίνς πριν ακόμα ολοκληρωθεί η περσινή αγωνιστική περίοδος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού απολαμβάνει το ποδόσφαιρο βλέποντας την ομάδα του. Βλέπει σύγχρονο ποδόσφαιρο και το κυριότερο, βλέπει μια ομάδα βασισμένη στις αρχές του προπονητή της. Ο Πορτογάλος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με την εικόνα που βγάζει η ομάδα του. Ήταν αυτός που από τις πρώτες κιόλας μέρες της προετοιμασίας είχε μιλήσει με σιγουριά για την προσπάθεια που θα κάνουν οι ερυθρόλευκοι και δεν το είχε πει τυχαία.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημανθεί πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκουν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τις αντίπαλες άμυνες μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις στο Ρέντη. Με εναλλαγές ρόλων, με παιχνίδι από άξονα και άκρα και κυρίως με γρήγορη κυκλοφορία μπάλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ