Πιο πλούσια δώρα ο Μένιος, από την ΠΑΕ χαρτί

Πιο πλούσια δώρα ο Μένιος, από την ΠΑΕ χαρτί

Η κοπέλα του Λαμπρόπουλου τάνγκαρε τις φίλες της στο facebook, γράφοντας «είμαι κεφάτη, είμαι η κοπέλα του Λαμπρόπουλου...»

Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, στην κοπή της πίτας της ΕΣΗΕΜΘ, ήμουν ο τυχερός της υπόθεσης καθώς μαζί με το φλουρί, κέρδισα κι ένα ταξίδι 12 (!!!) ημερών στην Κούβα, για δυο άτομα.

Στην πραγματικότητα, το ταξίδι ήταν στα χαρτιά, αφού προϋπόθεση για να παραλάβεις το δώρο, ήταν να παραβρίσκεσαι στην εκδήλωση.

Κοπές πίτας και παρόμοιες τυποποιημένες γιορτές τις βαριέμαι απίστευτα, οπότε το δώρο ήταν σαν το περσινό πρωτάθλημα της χάρτινης. Δε με χάλασε καθόλου, μπρος στην κούραση που θα έβγαζα αντικρίζοντας ψεύτικα χαμόγελα που θα απαιτούσαν και από εμένα να κάνω το ίδιο, τέτοια ταλαιπωρία δεν τη θυσίαζα ούτε για ακριβότερο αντάλλαγμα.

Έριξα μια ματιά σήμερα στο to10.gr στο ρεπορτάζ της χάρτινης, απλώς για να επιβεβαιώσω όσα έγραψα πρόσφατα, πως γι αυτούς είναι το ματς της χρονιάς. Και διάβασα πως ο Τζάμπας έβγαλε λόγο, επισημαίνοντας στους παίκτες, τη σπουδαιότητα του Κυριακάτικου αγώνα. Το πιο συγκλονιστικό όμως ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα και αφορούσε τους θριαμβευτές στο κοπί τη χαρτοπίτα, τους οποίους πραγματικά ζήλεψα! Αρχικά νόμιζα πως έκανα ταξίδι στο χωροχρόνο, τις εποχές που το ένδοξο χαρτί πραγματοποιούσε την ιστορική τουρνέ στα χωράφια της Γ! Μόνο σε ερασιτεχνικές ομάδες, συναντάς τόση χλιδή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο πρώτος τυχερός κέρδισε ότι κι εγώ, από ένα συνδικάτο, μια δεκαπενταετία πριν.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό…

Το δικό μου ήταν υπερατλαντικό μάλιστα, σε εποχές που τα ταξίδια με αεροπλάνο ήταν ακριβά, σήμερα πετάς Βιέννη με τη Wizz, πληρώνοντας 9 ευρώ.

Να φανταστώ πως το ταξίδι περιλαμβάνει τα πάντα και γίνεται αεροπορικώς. Για τα δεδομένα του Τζάμπα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για ταξίδι με τρένο στη Σόφια, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 2 αστέρων και ημιδιατροφή.

Το καλοκαίρι που το χαρτί πήγε κάπου στο εξωτερικό για προετοιμασία, ένας φίλος έκανε έρευνα στο Booking για το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα, το δίκλινο είχε 56 ευρώ και στις 7 διανυκτερεύσεις, έπαιρνες μια δωρεάν. Δε θυμάμαι καλά, το μπάνιο πάντως πρέπει να ήταν ιδιωτικό όχι κοινόχρηστο! Για πρωταθλήτρια μιλάμε άλλωστε, δεν είναι δυνατόν να μπαίνει σε την ίδια κατηγορία με την πλέμπα…

Ο δεύτερος τυχερός, κέρδισε ένα ταξίδι στο εσωτερικό!

Περιττή κίνηση ομολογουμένως, κανονικά ο Τζάμπας θα έπρεπε να ρίξει τα λεφτά στην Αγιά Σοφιά, δεν είναι καιρός για έξοδα. Έτσι είναι όμως, όταν έχεις πρόεδρο που δε διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ταξίδι στο εσωτερικό, κάπου στα εξωτικά Καμμένα Βούρλα λογικά, για Αράχοβα χλωμό το κόβω …

Για ποιο λόγο άραγε να γίνεις ποδοσφαιριστής της χάρτινης, τη στιγμή που τέτοια δώρα μοιράζει κάθε Κυριακή η Βραχάλη στο Open, αρκεί να ψηφίσεις το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής;

Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Κάιπερς και τους έριξε πόρτα…

Ο Φουρθιώτης στο Ε τέτοια δώρα τα είχε για πρωινό, μαζί με τα υαλουρονικά έδινε και αυτοκίνητα…

Ο τρίτος τυχερός κέρδισε μια τηλεόραση, αγνώστων λοιπών ιντσών. Με 172 ευρώ στον Κωτσόβολο βρίσκεις προσφορά, με Netflix κι ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή.

Τελευταία φορά που θυμάμαι δώρο τηλεόραση, ήταν σε χορό οίκου αισθητικής στη Θεσσαλονίκη, με είχε ψήσει ένας φίλος να πάμε. Δεν ήθελε και πολύ προσπάθεια, οι αισθητικοί είχαν ανέκαθεν καλή φήμη, αν και το μόνο που είδαμε ήταν κάτι χοντρές με κυτταρίτιδα, να χορεύουν πάνω στο τραπέζι τραγουδώντας Κιάμμο. Μας πούλησαν και κάτι λαχνούς πέντε ευρώ ο ένας, ο τυχερός θα κέρδιζε τηλεόραση…

Το τέταρτο και τελευταίο δώρο ήταν 1000 ευρώ, άλα της ο Τζάμπας, μετά απ’ αυτόν τον Κρίσπις, έκανε υπέρβαση στο καπάκι.

Τυχερός ήταν ο Λαμπρόπουλος, επίτηδες το απομνημόνευσα, αφού είμαι σίγουρος ότι προσεχώς θα διαβάσω στο χαρτορεπορτάζ, «δανεικά από Λαμπρόπουλο ζήτησαν οι συμπαίκτες του, έλα κ@@φάλα τώρα που τα κονόμησες, δώσε κάτι και σε μας…»

Το παλικάρι θα ζήσει ονειρικές στιγμές, θα βγάλει το κορίτσι του βόλτα στο ζαχαροπλαστείο να το κεράσει πάστα. Ολόκληρη εννοείται, γιατί μέχρι τώρα έτρωγαν μια από μισή,

Κι αυτή μες την τρελή χαρά θα είναι, θα τανγκάρει φίλες της στο facebook, γράφοντας «είμαι κεφάτη, είμαι η κοπέλα του Λαμπρόπουλου…»

Εν κατακλείδι, αυτό που επιβεβαιώθηκε στην γιορτή στην εκδήλωση είναι πως ο βήχας, ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται.

Και η ερωτική σχέση με κάθε τι χάρτινο συμπληρώνω, με εξαίρεση την τηλεόραση, τόσο τα βάουτσερ όσο και τα ευρώ, από χαρτί είναι φτιαγμένα…

Τα δώρα πάντως δεν τελειώνουν εδώ, τα καλύτερα έρχονται την Κυριακή, ο Ακπόμ ετοιμάζει ήδη το δικό του, που είναι απολύτως προβλέψιμο μεν, δυσεύρετο δε.

Ας μην επεκταθώ περισσότερο, τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται, αναγκαστικά όμως βιώνονται.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιγνίδι και να σκοράρει ο μακρύτερος…

ΥΓ. Πριν ακόμα ολοκληρώσω το κείμενο, σχηματίστηκαν ήδη στο μυαλό μου οι αντιδράσεις στην ΠΑΕ χαρτί, διαβάζοντας το κείμενο.

Τηλεφώνημα Δημάτου στον Τζάμπα «έλα πρόεδρε, πάλι σε βρίζει αυτός στο to.10.gr», με τον Τζάμπα να αποκρίνεται:

«Ναι διάβασα, παρά το ύφος του βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο το κείμενο! Ώστε με 9 ευρώ πετάς Βιέννη, με τη Wizz; Πάρε επιτόπου το Μαρίνο, Αυστρία του χρόνου η προετοιμασία…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ