Στο «σκαμνί» και οι δυο για κακοποίηση του αθλήματος!

Στο «σκαμνί» και οι δυο για κακοποίηση του αθλήματος!

Μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη που θα ακολουθούσε θα πηγαίναμε όλοι εμείς που νομίσαμε, ντέρμπι είναι, θα δούμε μπαλίτσα της προκοπής…

Χρόνια τώρα εισηγούμαι την καθιέρωση του θεσμού στης αστυνομίας ποδοσφαίρου. Εκείνη δηλαδή που επεμβαίνει ακαριαία και κάνει συλλήψεις όταν υπάρχει κακοποίηση του αθλήματος. Εφόσον είχε συσταθεί το εν λόγω αστυνομικό σώμα, όλοι, παίκτες και προπονητές μαζί με τον Δανό διαιτητή θα οδηγούντο στο αστυνομικό τμήμα και θα την έβγαζαν εκεί όλο το βράδυ μέχρι να τους απαγγελθούν, την άλλη μέρα, κατηγορίες για κακοποίηση του αθλήματος σε βαθμό κακουργήματος.

– Ελα, εδώ κατηγορούμενε Λουτσέσκου. Την προηγούμενη η αγωνιστική πρόσβαλες δημόσια τον συνάδελφό σου Πετράκη διότι έπαιξε στην Τούμπα μαζική άμυνα. Εσύ γιατί έκανες το ίδιο για μια ώρα στο ΟΑΚΑ.

– Μα, θα έλεγε ο κ. Λουτσέσκου, έμεινα με δέκα και ήθελα να κρατήσω το αποτέλεσμα.

– Και γιατί δεν έβαλες τους σπουδαίους παίκτες που διαθέτει η ομάδα σου να κρατήσουν την μπάλα αλλά την πετούσαν μακριά κάθε φορά που την αποσπούσαν από τους αντιπάλους τους, θα τον αποστόμωνε ο εισαγγελέας μαζί με την απαγγελία της κατηγορίας.

– Ελα εδώ Ουζουνίδη. Μια ώρα μπάλα και δεν βρήκες τίποτα άλλο να κάνεις εκτός από το να… ακροβολίσεις τον Γκάλο και τον Χουλτ να για να σεντράρουν.

– Μα, θα πήγαινε να πει, ο σαστισμένος Μαρίνος πριν ο εισαγγελέας του αφαιρέσει το λόγο επιτιμώντας τον με τα παρακάτω λόγια: Με λάδι το πήρες το δίπλωμα και δεν ξέρεις κάτι άλλο εκτός από τις «γιόμες». Πάρε και συ μια κατηγορία για κακοποίηση του αθλήματος.

Μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη που θα ακολουθούσε θα πηγαίναμε όλοι εμείς που νομίσαμε, ντέρμπι είναι θα δούμε μπαλίτσα της προκοπής…

Οποιος θεωρεί ότι υπερβάλλω ας μη μπει στον κόπο να διαβάσει τη συνέχεια του κειμένου.  Ο ΠΑΟΚ τα βόλεψε μια χαρά στο ΟΑΚΑ. Εφυγε αήττητος με διαφορά έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό. Και ισοπαλία να έρθει στην Τούμπα με τους ερυθρόλευκους εξακολουθεί να έχει δεμένο τον γάιδαρό του.

Η αλήθεια είναι πως είχε και την τύχη με το μέρος του στις δυο καθόδους του στην Αθήνα. Με τον Ολυμπιακό την γλίτωσε φτηνά βρίσκοντας βελόνα στα άχυρα. Με την ΑΕΚ στη μια ώρα που έπαιζε με δέκα παίκτες κινδύνεψε ουσιαστικά δυο φορές όλες κι όλες. Με τον Απόλλωνα να έπαιζε περισσότερες φορές θα χρειαζόταν τον Πασχαλάκη.

Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη χαμένη του ντέρμπι. Δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της και αιφνιδιάστηκε η ίδια σε μια φάση που ο Βαρέλα και ο Μαουρίσιο πιάνουν τις κεφαλιές χωρίς να χρειαστεί να σηκωθούν από το έδαφος! Για μια ώρα δεν καταφέρνει να φτιάξει από συνεργασία ούτε μια φάση της προκοπής. Κανένας παίκτης της σε καμία περίπτωση δεν πήρε την μπάλα για να μπει με προσωπική ενέργεια στην περιοχή του Πασχαλάκη. Τέτοια φτώχεια δεν την περίμενε ούτε ο πιο απογοητευμένος οπαδός της Ενωσης. Ο μόνος που σε μια περίπτωση, έστω και με κόντρα, μπήκε στην περιοχή ήταν ο Μπακασέτας τον οποίο (για να τιμωρήσει) άλλαξε ο Ουζουνίδης με τον Κλωναρίδη. Τέτοια διορατικότητα.

Αυτά και μακάρι να δημιουργηθεί το σώμα δίωξης του ποδοσφαιρικού εγκλήματος για να επιδειχτεί ο οφειλόμενος σεβασμός σε όσους πάνε στο γήπεδο ή στέκονται μπροστά στην τηλεόραση για να δουν μπάλα….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ