Το Χ είναι χάρμα, Βαρέλα σε Μαουρίσιο και μίλησε το κάρμα

Το Χ είναι χάρμα, Βαρέλα σε Μαουρίσιο και μίλησε το κάρμα

Γιόμα, στο γιόμα και ξανά γιόμα, κι αφού δεν τους έβγαινε, έριχναν καπάκι μια ακόμα γιόμα, για να μη χαλάσει τη ροή, σαν ομάδα χωριού.

Μεγαλύτερη αλητεία και από το θέατρο που έπαιξε πέρσι το χαρτί στην Τούμπα, όπου οι παίκτες προσποιήθηκαν τους τρομαγμένους θέτοντας όρους για να επιστρέψουν στο γήπεδο -όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Κονέ-, ήταν το «κοιμηθήκαμε στο +5 και ξυπνήσαμε στο +2», άποψη που σε ελεύθερη μετάφραση, επιβράβευε τη λαδιά του γαύρου με το θέατρο του -για- ‘Οσκαρ.

Ακόμα και ο γαύρος δεν επένδυσε επικοινωνιακά σε εκείνο το σκηνικό, πήρε αυτό που πήρε και τέλος. Δεν είχε λόγο να επιμένει όταν αυτό που συνέβη ήταν πασιφανές και δεν ήταν ουδόλως τιμητικό.

Κι ενώ ο δράστης έκανε το παγόνι όπως λέμε, τη σκυτάλη πήρε η έτερη ομάδα του Πειραιά που επέμενε να επενδύει επικοινωνιακά σε μια απάτη, η οποία με δικονομικούς όρους ονομάζεται «αποδοχή προϊόντος εγκλήματος».

Κι όχι μόνο έλαβε με χαρά τα λάφυρα της κλοπής, αλλά παρουσίαζε εαυτόν ως θιγμένο, επειδή η λεία δεν ήταν μεγαλύτερη.

Ο χαρακτηρισμός ως ντροπή της προσφυγιάς, ωχριά μπρος στην πραγματικότητα, που χαρίζει στο εν λόγω σωματείο τον τίτλο της ομάδας της προστυχιάς.

Βλέποντας το παιγνίδι όσο υπήρχαν 11 ήταν απέναντι σε 11, κατάλαβε και ο πιο αδαής πως υπό κανονικές συνθήκες το χαρτί δεν είχε ελπίδες, θα έφευγε με τον σβέρκο κόκκινο από τις αγωνιστικές φάπες.

Και οι αποβολές μέρος του αγώνα είναι, αρκεί να είναι σωστές και ο διαιτητής να κρίνει με ίδια μέτρα και σταθμά! Είδαμε κανονικά μαρκαρίσματα του Σακχόφ να δίνονται φάουλ συνοδεία κάρτας και σε εν ψυχρώ κλαδέματα από πίσω του Γκάλο και του Χαρτομάνταλου, το κοράκι να δίνει συνέχεια.

Η αποβολή του Ζαμπά ήταν πέρα από κάθε λογική και δε συνιστούσε λάθος αλλά αλητεία, η άποψη μου για τους ξένους διαιτητές ωστόσο δεν πρόκειται ν΄αλλάξει, ακόμα κι αν υποπίπτουν σε τόσο κραυγαλέα λάθη. Δεν ήταν μόνο η δεύτερη κίτρινη στον Βραζιλιάνο, ο ΠΑΟΚ ήταν ο κυρίαρχος στο ξεκίνημα, είχε κατοχή κι όμως αυτός μάζευε τις κάρτες για ασήμαντες αφορμές.

Καλύτερα με τους ξένους που ακόμα και στα λάθη τους δε μασάνε και δεν αντιμετωπίζονται με προκατάληψη, παρά με Κομίνηδες….

Μ΄αυτά τα δεδομένα, δε γίνεται να μιλήσουμε σοβαρά για το παιγνίδι του ΟΑΚΑ, βάσει όσων διαμορφώθηκαν μετά την αποβολή, ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειαζόταν για να φύγει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Τηρουμένων των αναλογών, το Χ ισοδυναμεί με νίκη.

Το χαρτί τελείωσε οριστικά από τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, ο τρόπος που προσέγγισε τον αγώνα μετά την αποβολή, ήταν ομάδας χωριού.

Γιόμα, στο γιόμα και ξανά γιόμα, κι αφού δεν τους έβγαινε, έριχναν καπάκι μια ακόμα γιόμα, για να μη χαλάσει τη ροή.

Αυτό το πράγμα, που δεν το λέω καν ομάδα και δεν έκανε μια φάση της προκοπής, που δε μπορούσε να πατήσει περιοχή με παίκτη περισσότερο και το κοράκι να σε κάνει να πιστεύεις πως ο Θωμάς ίδρυσε παράρτημα και στην Κοπεγχάγη, για ποιο λόγο υπάρχει στο πρωτάθλημα;

Χίλιες φορές να βλέπω Ξάνθη, Ατρόμητο, Πανιώνιο, αυτοί θα βγάλουν και δυο τελικές της προκοπής. παρά αυτό το χάρτινο ποδοσφαιρικό έκτρωμα.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσω την εκτίμηση μου πως από αυτό το μίνι πακέτο των τριών αγώνων μεταξύ των τριών της κορυφής, πιθανότερο είναι να βρει τον ΠΑΟΚ με μεγαλύτερη διαφορά από το +8, παρά με μικρότερη.

Έχουμε δρόμο γι αυτά, τα βασικότερο όλων είναι πως αναδείξαμε με τον πιο εμφατικό τρόπο, τη γύμνια του χαρτιού.

Μεγάλη η ικανοποίηση μας, αφού μετά τον περσινό τελικό, εμείς ήμασταν πάλι που τους τελειώσαμε και από το πρωτάθλημα.

Μπορούν να συνεχίσουν να παλεύουν με τον Ατρόμητο, δεν είναι για παραπάνω…

Το σημερινό Χ έχει αξία νίκης για τον ΠΑΟΚ, για το χαρτί είτε ήττα είτε ισοπαλία, δεν είχε μεγάλη διαφορά.

Η καρμική διάσταση που θα υπάρχει όποτε συναντάμε το χαρτί, επιβεβαιώθηκε με το γκολ που ξεκίνησε από κεφαλιά του Βαρέλα και δεύτερη του Μαουρίσιο, σας θύμισε κάτι;

Όσο και να θέλετε να κρύψετε την αλήθεια, τα γεγονότα δε θα σας αφήσουν να ξεχάσετε πως είστε η ντροπή της προσφυγιάς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ