Το παλεύει και κερδίζει ο Άρης

Το παλεύει και κερδίζει ο Άρης

Ο Άρης παρουσίασε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο και πήρε μια σημαντική νίκη.

Πολύ δύσκολη και πολύ σημαντική νίκη που πήρε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα παιχνίδι που, μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη, όλοι περιμέναμε ότι θα ήταν πιο δύσκολο από το αντίστοιχο στα Πηγάδια. Αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, ότι κάπως έτσι ήταν τα πράγματα.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε να πουλήσει ακριβά το …τομάρι του. Παραταγμένος έξυπνα από τον προπονητή του και με στόχο να χτυπήσει στην αντεπίθεση, ποντάροντας  και στη μια περισσότερη μέρα ξεκούρασης, καθώς έπαιζε την Τετάρτη ενώ ο Άρης την Πέμπτη.

Ο Σάββας Παντελίδης ρίσκαρε βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ακριβώς την ίδια ενδεκάδα, που τα είχε δώσει όλα πριν από τρεις μέρες στα Πηγάδια. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Άρη διαχειρίστηκαν σωστά τις δυνάμεις τους, ενώ και οι σωστές αλλαγές που έγιναν από τον προπονητή, έδωσαν στον Άρη επιπλέον ενέργεια.

Εκτός από τη νίκη που έφερε τον Άρη μόνο στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας, υπάρχουν θετικά στοιχεία από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ναι, μπαλάρα δεν έπαιξε ο Άρης, όμως, οι παίκτες του το παλεύουν, όπως έκαναν και στην Ξάνθη και γι αυτό κερδίζουν. Δείχνουν θέληση και πάθος.

Το γκολ που πέτυχε στα Πηγάδια, φαίνεται ότι λειτούργησε ευεργετικά για τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός σκόραρε και πάλι και δείχνει ότι  στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος βρίσκει τον καλό εαυτό του.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε, ερχόμενος από τον πάγκο ο Νίκο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Περιμένοντας, φυσικά και την ενσωμάτωση ενός ακόμα πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή, του Γιάννη Φετφατζίδη, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» να διαχειριστεί αλλά και πολύ περισσότερες επιλογές. Δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει κανείς και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί  του Άρη. Ομάδα και κόσμος δείχνουν μια γροθιά, ενόψει της επίτευξης του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ