Δείξτε τους ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό

Δείξτε τους ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο ΠΑΟΚ καλείται σε λίγες ώρες μπροστά στο κοινό του και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να δείξει ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό στο φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε λίγες ώρες στη κατάμεστη Τούμπα σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Οι Ασπρόμαυροι με τρίποντο, αγκαλιάζουν το φετινό τίτλο που τόσο πολύ ήθελαν τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα κάτι τους φρέναρε τη τελευταία στιγμή. Η ομάδα, με επίγνωση της σημασίας του αγώνα, θα πρέπει να δείξει πάθος και ενθουσιασμό, αλλά χωρίς άγχος και πίεση από την κερκίδα. Να πάρει τους τρεις βαθμούς και να επιβεβαιώσει ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό στο φετινό πρωτάθλημα και ποιος αξίζει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Σ’ αυτό το παιχνίδι, δεν σηκώνουν λάθη από τους ποδοσφαιριστές, γιατί ο αντίπαλος έρχεται για να «κλέψει» με κάθε τρόπο τη νίκη. Όποιος από τους ποδοσφαιριστές δε νιώθει καλά ψυχολογικά καλύτερα να το πει τώρα στον Λουτσέσκου όσο είναι νωρίς. Αυτό το παιχνίδι είναι ο τελικός των τελικών. Δεν υπάρχει γυρισμός. Η μοναδική λέξη που πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων είναι η νίκη, ούτε καν η ισοπαλία. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί ήττα. Απόψε ο Δικέφαλος, δεν παίζει μόνο τους κόπους μιας ολόκληρης χρόνιας, αλλά και τα όσα έγιναν πέρσι. Σε ένα ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Κερδίστε τους, ταπεινώστε τους αγωνιστικά και στο τέλος του παιχνιδιού τρολάρετε τους με ότι μυαλό θα σας έχει μείνει στο κεφάλι. Κάντε τους δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων τα δίχτυα της Τούμπας. Κάπου θα τα χρειαστούν στο Πασαλιμάνι.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και η οπαδική συμπεριφορά που θα πρέπει να επιδείξουν όλοι οι οπαδοί της ομάδας. Το ματς ήταν που ήταν δύσκολο τώρα με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα γίνεται υψηλού κινδύνου. Η περιοχή της Τούμπας θα αστυνομοκρατούμενη από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Αστυνομικοί, σεκιούριτι θα πιάσουν από νωρίς δουλειά. Το ελικόπτερο της Αστυνομίας θα πετάει από νωρίς πάνω από τα κεφάλια μας για να συντονίζει την όλη επιχείρηση. Να μην δοθεί η αφορμή σε κανέναν τη Δευτέρα το πρωί αντί για το ματς να ασχοληθεί με άλλα πράγματα

Επιβάλλεται να καταλάβει και ο τελευταίος οπαδός πως την Κυριακή το απόγευμα επικεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο, στην ώθηση του ΠΑΟΚ, στην υποστήριξη με φωνή.
Κανένας φίλαθλο να μην παρασυρθεί από την ένταση, ενδεχόμενες προκλήσεις και να αποφύγει συμπεριφορές που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας, από εκείνον ή τον διπλανό τους. Να μην γίνει χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων.

Όπως λένε και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «κάθε φίλαθλος ξεχωριστά να βάλει την υπογραφή του στην ιστορία που γράφεται φέτος! Την Κυριακή όλοι μαζί έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για την ομάδα και τους παίκτες μας να δώσουν άλλη μια απάντηση εντός γηπέδου!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ