Το ποντάρισμα του Μαρτίνς στην Τούμπα

Το ποντάρισμα του Μαρτίνς στην Τούμπα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού καταλήγει στην επιλογή του Νάτχο για τον άξονα δίπλα στον Γκιγιέρμε. Ο Πορτογάλος ποντάρει από την μία στην δημιουργία και από την άλλη στην εμπειρία. Η καλή κατάσταση του Ισραηλινού και τι θέλει να πετύχει ο Μαρτίνς στην μάχη της Τούμπας

Έφτασε λοιπόν και η μέρα του ντέρμπι της Τούμπας και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την χθεσινή προπόνηση στο Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα που θα παρατάξει στο αποψινό παιχνίδι.

Επί της ουσίας το ενδιαφέρον έχει να κάνει με την επιλογή του 48χρονου τεχνικού στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αν δηλαδή δίπλα στον Γκιγιέρμε θα παίξει ο Νάτχο ή ο Καμαρά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος έχει καταλήξει στον πρώτο. Όλα δείχνουν ότι ο Νάτχο θα είναι στην βασική εντεκάδα των πειραιωτών αφήνοντας τον Καμαρά στον πάγκο.

Ο Μαρτίνς το σκέφτηκε πολύ πριν το αποφασίσει. Κι έκανε τις δοκιμές του στο Ρέντη. Μίλησε με τον Ισραηλινό, είδε πως ο Νάτχο είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά ποντάρει λοιπόν στον Νάτχο και αυτό σημαίνει πως ποντάρει στην δημιουργία.

Με την παρουσία Γκιγιέρμε – Νάτχο στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος θα είναι ο κόφτης και 8άρι ο Ισραηλινός. Ο Μαρτίνς ποντάρει λοιπόν στην δημιουργία που μπορούν να του προσφέρουν αυτοί οι δύο παίκτες, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για τους ερυθρόλευκους από το ξεκίνημα του αγώνα.

Είναι πολύ σημαντικό στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς να μπορέσει ο Ολυμπιακός να επιβάλει τον ρυθμό του και να καταφέρει να δημιουργήσει τις φάσεις που θα του επιτρέψουν να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ, που θα του επιτρέψουν να σκοράρει. Ο Νάτχο δεν έχει φυσικά τις αμυντικές δυνατότητες του Καμαρά ωστόσο ο Μαρτίνς έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γκιγιέρμε και θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα ανταποκριθεί στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Μαρτίνς θέλει να δει την ομάδα του να πιέζει τον ΠΑΟΚ και θεωρεί πως με την χρησιμοποίηση του Νάτχο θα δώσει την δυνατότητα στον Φορτούνη να παίξει σαν φορ κάνοντας το τρικ με τον Γκερέρο. Ο Ισραηλινός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του στην οργάνωση του παιχνιδιού «απελευθερώνοντας» σε μεγάλο βαθμό τον Φορτούνη.

Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δίνει μεγάλο βάρος στην δημιουργία αλλά παράλληλα ποντάρει πολλά και στην εμπειρία του Νάτχο. Ο διεθνής μέσος έχει «φάει με το κουτάλι» τα μεγάλα παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που μέτρησε πολύ στην απόφαση του Πορτογάλου να ξεκινήσει τον Νάτχο στο ντέρμπι.

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Ισραηλινός δείχνει στα τελευταία ματς ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι κάτι έχει ικανοποιήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού. Η επιλογή λοιπόν του Μαρτίνς είναι η χρησιμοποίηση του Νάτχο στην βασική εντεκάδα της ομάδας του Πειραιά, ποντάροντας πολλά πάνω σ΄ένα «βαρύ χαρτί» του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ