Τώρα απαντήσεις με Ντινάμο και ΑΕΚ

Τώρα απαντήσεις με Ντινάμο και ΑΕΚ

Στα τρία ματς που ακολουθούν οφείλουν οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν και να μην «γκρεμίσουν» ότι με κόπο έχτισαν.

Υπάρχει πίκρα γιατί ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε το πραγματικό του πρόσωπο στην Τούμπα. Γιατί ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ έχοντας σχεδόν όλους τους παίκτες του αλλά και τον Μαρτίνς σε πολύ κακή βραδιά. Πίκρα γιατί οι ίδιοι δημιούργησαν τις καταστάσεις να πιστέψει ο κόσμος σε αυτούς. Και μαζί βεβαίως η διοίκηση που είναι δίπλα τους και τους στηρίζει. Όπως ήταν ο Μαρινάκης στην Τούμπα.

Οι ερυθρόλευκοι του Μαρτίνς απέτυχαν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βρέθηκαν σε κακή βραδιά και έτσι απώλεσαν όσες ελπίδες είχαν απομείνει για τον τίτλο. Το γιατί βεβαίως ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να παίξει φουλ επίθεση με το καλημέρα πηγαίνοντας με -6 στην Τούμπα είναι κάτι που διαμορφώθηκε από τις συνθήκες που περιβάλλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εικόνα όμως του Ολυμπιακού έδωσε δικαιώματα τώρα να επιδιώξουν οι υποστηρικτές της… εξυγίανσης να «σβήσουν» τα πριν.

Με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός θα έχει είτε σε διπλά ματς είτε στον τελικό του Κυπέλλου να ξανά ανταμωθεί. Και οι ερυθρόλευκοι εκεί θα έχουν την ευκαιρία για την ρεβάνς.

Μέχρι τότε όμως υπάρχει χρόνος. Και κυρίως υπάρχουν τρία ματς τώρα, άμεσα, για τον Ολυμπιακό όπου Μαρτίνς και παίκτες οφείλουν να ανταμείψουν τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τον κόσμο με νίκες.

Τώρα χρειάζονται άμεσα απαντήσεις. Τα τρία ματς που έρχονται με Ντινάμο και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς στο Κιέβο κρίνουν πολλά για όλους. Υπάρχουν στόχοι ακόμη για τον Ολυμπιακό. Και αν ο μεγάλος που ήταν το πρωτάθλημα χάθηκε άπαντες οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά.

Η πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ και η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που οφείλουν Μαρτίνς και παίκτες να πετύχουν.

Η στήριξη από όλους υπάρχει, όπως όμως και η απαίτηση για κάτι που είναι στις δυνατότητες τους. Στην Τούμπα έλειψε πολύ το καθαρό μυαλό και το πάθος, η ψυχή. Πλέον κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να επαναλάβει τέτοια λάθη στους τελικούς που έρχονται. Κανείς!

Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη και με την Ντινάμο κα με την ΑΕΚ. Ο κόσμος που πριν την Τούμπα παρά τις συνθήκες που παίζεται το πρωτάθλημα φώναζε «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Ο κόσμος που και μετά την Τούμπα στηρίζει τη νέα ομάδα που χτίζεται και θα γεμίσει το γήπεδο την Πέμπτη με στόχο να ζήσει μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει πίσω του την άσχημη βραδιά στην Τούμπα και να συνεχίσει την πορεία για την δημιουργία της ομάδας που θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Έχει το καλύτερο υλικό για να το κάνει, τεράστια στήριξη από την διοίκηση και τον κόσμο.

Οι «τελικοί» με Ντινάμο και ΑΕΚ δεν θα περιμένουν, χρειάζεται ετοιμότητα, αποφασιστικότητα και πάθος από όλους για να μην μπλέξουν όλοι σε καταστάσεις που δεν θέλουν και αναμφίβολα δεν αξίζουν να οδηγηθούν από μόνοι τους μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει.

Πρόκριση με Ντινάμο, νίκη με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα έχει και το Κύπελλο για να βρεθεί ξανά απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ