Έβγαλε ποιότητα και έκλεισε στόματα

Έβγαλε ποιότητα και έκλεισε στόματα

Ο Άρης δεν κέρδισε απλά αλλά ήταν επιβλητικός  στη Τρίπολη και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη έξοδο στην Ευρώπη

Θα αρχίσουμε σιγά σιγά να πιστεύουμε τις προλήψεις στον Άρη. Με το που έβγαλε το γιλέκο ο Σάββας Παντελίδης και φόρεσε το παλτό, η ομάδα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Τον  βλέπω να το φοράει μέχρι τον Μάιο. Για να το σοβαρέψουμε, τι Άρης ήταν αυτός στην Τρίπολη. Δεν κέρδισε απλά, αλλά επέβαλε απόλυτα το παιχνίδι του και ήταν με μια λέξη εξαιρετικός.

Ο Άρης φαίνεται ότι έχει κάνει διάνα σε όλες, σχεδόν, τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου. Παίκτες που μπήκαν στην ενδεκάδα και τον βοήθησαν να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα. Ο Άρης προσέθεσε ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του και αυτό αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι μόνο οι τρεις συνεχόμενες νίκες. Το θετικό είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα εμφανίζεται και καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό και να διορθώνει τις αδυναμίες της.

Ήταν τεράστια η βελτίωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι , σε ότι αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την ταχύτητα με την οποία εκδηλώνονται οι επιθέσεις. Σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο κομμάτι, έπαιξε η εξαιρετική παρουσία του Τόνσο , που δείχνει ότι θα είναι καταλυτικός για το παιχνίδι της ομάδας του. Ο Αργεντινός έκανε τα πράγματα να φαίνονται τόσο απλά και βοήθησε και τους συμπαίκτες του.

Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είχε στον πάγκο ποδοσφαιριστές, που θα έπαιζαν βασικοί στις περισσότερες ομάδες. Με τον Φετφατζίδη να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα (εξαιρετικό το τελείωμα του με σουτ στη κίνηση στις καιθυστερήσεις), με παίκτες όπως οι Μαρτίνες και Γιουνές να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.

Με την εμφάνιση του στη Τρίπολη ο Άρης πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πεντάδα και έκλεισε στόματα. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό της στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Υ.Γ Εντυπωσιακή η παρουσία των οπαδών του Άρη και στην Τρίπολη. Τι ωραία εικόνα αυτή του πανηγυρισμού που έχουν καθιερώσει στο τέλος παίκτες και κόσμος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ